Szekeres Viktor

Büntet a Transformers 3 fő előzetese

Megérkezett és természetesen nagyon látványos lett a Transformers: Dark of The Moon legújabb előzetese, mely ismét csak azt hiteti el az emberrel, hogy a gyenge második rész után még van út felfelé.

A Paramount Pictures ezt a hétvégét választotta ki, hogy elkezdje mozikban adni a harmadik Transformers-mozifilm, a Transformers: Dark of The Moon teljes előzetesét. Mindez persze nem csoda, hiszen a Warner is most veti be az utolsó Harry Potter trailerjét - az ok természetesen a Halálos iramban: Ötödik sebesség amerikai premierje, mindkét film promóciós anyagát Vin Diesel filmjének kőpiái előtt láthatják az amerikaiak.


A Transformers: Dark of The Moon, mely még mindig nem rendelkezik hivatalos magyar címmel, Amerikában július elsején, nálunk pedig egy nappal hamarabb lesz látható a mozikban, a kor divatjának megfelelően 3D-ben és 2D-ben is, valamint 3D IMAX-ben. Jó hír azonban, hogy Michael Bay rendező eleve 3D-s technológiával forgatta filmjét, így nem csak egy konverziót fognak látogatni az előadásokra jegyet vásárlók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #51
    Nekem mindkét Transformers élvezhetetlen katyvasz volt. Pedig az első miatt még moziba is elmentem :(
  • menpe #50
    Fülpiszkálóval se mennék tank ellen. Remélem érted a párhuzamot :)
  • zetortraktor #49
    Ha kézifegyvere van, mással nem tud hadonászni. Föld-levegő rekétát nem tudsz venni a közértben.
  • Szefmester #48
    Anno én még ebben a fromában olvastam a képregényeket, de így kicsit már jobban bejött. A film leginkább az animátorok rémálma semmint egy jól kinéző összetett, és majdnem a realitást megközelítő borzalom volt.

    Poénok lehetnek egy ilyen filmben is csak éppen nem a 10év körülieket kellene megcélozni, vagy a kaki/pisi/fing poénokat hanyagolhatnák. A ház mellett bújkáló robotok, meg a kissé esetlen helyzetek még csak csak.

    A képregényeket javaslom olvasásra. A második különösen színvonalas. A története pedig meglepően jó.
  • menpe #47
    Kézifegyverrel hadonászik. Ez ugye csak vicc?
  • msstz #46
    ha jól értem, a transformers sorozat arról szól, hogy robotok szétverik egymást egy városban?
  • Szolnokboy1 #45
    "ha én lettem volna Bay, akkor simán leszerződtetem Odette Yustmant, hogy játssza el Fox karakterét,"

    ő nem lehet, mert bekapta a fejét az autójának a kormánya a Transformers 1-ben. :) Persze az is lehet, hogy túlélte.
  • Librarian #44
    Igazából nekem a mostani álcákról ilyen zombi robotok ugrottak be... olyan még úgysem volt.
  • koschwarz #43
    tényleg ütős tréler. de egyetértek axlkenobival.
    a 2. részem beauldtam a moziban. a film mentségére legyen szólva, késői előadás volt, egy fárasztó nap után. de akkor is...
  • Axlkenobi #42
    Én az első részt nagyon csípem, szerintem teljesen szerethető ifjúsági akció/kalandfilm volt, tipikusan a klasszikus "lúzer srác szert tesz egy király verdára, megmenti a világot és végül övé lesz a lány is" vonalon.

    A második részben sikerült minden szerethető elemet kiölni a filmből, a hibákat meg felnagyították. Összefüggéstelen történeti elemek, követhetetlen és végeérhetetlen robbanások és akciójelenetek egymásra pakolása volt a film.

    Ezzel együtt én kíváncsi vagyok az új filmre, mindkét előzetes roppant hangulatosra sikerült, szóval egy esélyt mindenképp megérdemel.

    A csajhoz annyit, hogy Megan Fox se volt a színművészet csúcsa, szóval a mostani bige se lehet annyival rosszabb. Viszont ha én lettem volna Bay, akkor simán leszerződtetem Odette Yustmant, hogy játssza el Fox karakterét, kicsit még hasonlítanak is egymásra.