Szekeres Viktor

A legeslegújabb X-Men: Elsők-előzetes mindent megmutat

Pár nap alatt fél tucat X-Men: Elsők-előzetessel gazdagodtunk. Az elárasztás nem biztos, hogy jó húzás volt, hiszen így éppen a leghosszabb és legütősebb trailerre kapták fel legkevesebben a fejüket.

Az elmúlt pár napban szinte követhetetlen módon árasztották el a netet az X-Men: Elsők (X-Men: First Class) különböző előzetesei, ember legyen a talpán, aki az elnevezések alapján követni tudta őket. A nagyjából hat különböző verzió sokszor csak variálta a már meglévő jeleneteket egy-két új snittel kiegészítve, azonban a legújabb anyag már minden igényt kielégít - más kérdés, hogy ennyi trailer után egy újabbra már nem fogja felkapni a fejét az ember, szóval lehet, hogy a Fox mellélőtt filmjének túlreklámozásával.


A legújabb előzetesről mindent elmond az, hogy több mint két és fél perc hosszú, így természetesen tele van új jelenetekkel, melyekben végre nem csak a mutánsokat láthatjuk, hanem az emberi karaktereket is, többek között Ray Wise-t, Michael Ironside-ot és Oliver Plattet. Az X-Men: Az elsők Amerikában június harmadikától, itthon azonban, a világpremiernek köszönhetően már június másodikától látható lesz a mozikban, természetesen szinte mindenhol szinkronos verzióban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #11
    jobban várós mint a transformers3.
  • wraithLord #10
    Jah, ha elfogadott, akkor ok.
  • Narxis #9
    Ez állati lesz, tutira megnézem.
  • zetortraktor #8
    Nem viccelek, használtam a keresőt, ott fent. Ha hülyeséget írt a kommentelő, akkor nem kell leszopni rögtön. Méskor pontosabban fogalmaz.
  • armageddon666 #7
    Jónak tűnik, bár inkább a megszokott időben játszódó filmeket csinálnának, míg él Patrick Stewart.
  • KGer #6
    ne viccelj, gyakorlatilag minden napra jut egy "legütősebb" szó, meg "büntet" és egyéb jelzők (elverte, kíméletlenül, legsúlyosabb, legkeményebb). A tinik valóban szeretik, de már engem is zavar.
  • zetortraktor #5
    Nem semmi egyébként, ahogyan pár hisztis kommentelő a torkáig lenyomja önként a lószerszámot. Az egyik a saját műveletlenségét fitogtatja és az "amiről én nem tudom, az nem létezik" elvet vallja, a másik pedig kommentelés előtt nem használja a keresőt, mert akkor látná, hogy legutóbb 2009-ben használták a filmes rovatban az általa nehezményezett szót. (Hogy ki, azt rohadtul nem látni.)
  • Dynamic #4
    Miért paradoxon? Semmi baj nincs vele. A túlzófok elfogadott nyelvtani jelenség.
  • Laslow #3
    Úgy örülnék, ha Szekeres Viktor végre elfelejtené a "legütősebb" szót!
  • pokolfiu #2
    én bírtam rozsomák történetét, jobban mint az xmen eddig 3 részét, pedig nem vagyok nagy fan-nak nevezhető, de ez ha jó története van, szerintem jól fog szólni, mind a pénztárakban, mind a rajongók körében.... legalábbis az eddig látottakból....