Szekeres Viktor

Mese nincs, megérkezett az új Harry Potter előzetese

Harry Potter és Voldemort összecsapása a finisébe érkezett, már csak egy epizód van hátra a Harry Potter-filmsorozatból, ennek az előzetesét lehet most megnézni itt - vagy akár 3D-ben is a mozikban.

A Warner Bros. Pictures stúdió bemutatta a nyolcadik Harry Potter-mozifilm, a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part II) előzetesét. Az időzítés tökéletesre sikerült, hiszen az elmúlt napokban egy rajongói trailertől volt hangos a net, az új képsorok pedig talán meg fogják könnyíteni a rajongók számára a július 15-ig (itthon 14-ig) hátralévő napokat, amikor bemutatásra kerül a filmet, 3D-ben és egyes mozikban 2D-ben is. (Sőt, az IMAX-mozik egy része is kapni fog a filmből egy-egy felkonvertált kópiát.)


A rendezői székben, mint az előző pár, meglehetősen íztelenre sikeredett epizódok esetében, ismét David Yates foglalt helyet, a szereplőgárdára pedig talán nem is érdemes kitérni, hiszen majdnem mindenkit láthatunk, akiket az eddigiekben megismerhettünk: a fő triót (Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson), illetve a roxforti személyzetet, valamint a gonosztevőket (Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Jason Isaacs, Alan Rickman, David Thewlis, Julie Walters, Bonnie Wright Kelly Macdonald).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kobra17 #3
    Hát ajánlom hogy epic legyen a Roxfortban lévő csata,ha már ez az utolsó rész,remélem beleöltek annyit hogy faszára megcsinálják
  • Narxis #2
    OMGOMGOMG de várom már. Epikus csata lesz.
  • Nailyenugysincs #1
    az előzetes alapján jó de úgyse lesz olyan jó mint a könyv.