Szekeres Viktor

8 év után cserélik le az RTL Klub műsorvezetőjét

Május elsejei hatállyal közös megegyezéssel megszűnik Détár Enikő szerződése az RTL Klubbal. A Reflektor új műsorvezetője a csatorna más műsoraiból ismert D. Tóth András lesz.

Május elsejétől már nem Détár Enikő lesz a Reflektor műsorvezetője, ugyanis a csatorna és a színésznő közös megegyezéssel szerződést bontott. Détár 2003 márciusa óta volt a Találkozások, majd pedig az RTL Klub sztármagazinjának, a Reflektornak a műsorvezetője. Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója a hírt kommentálva elmondta, hogy "a közös megegyezéssel létrejött elválás, valamint a műsorvezető-csere nem jelenti a Reflektor tartalmi változását, a műsor továbbra is változatlan formában és tartalommal jelentkezik.
"


Détár Enikő helyett májustól D. Tóth András vezeti a Reflektort, István Dániel mellett vele találkozhatnak majd az RTL Klubon a sztármagazin nézői. A televíziós 2006. óta dolgozik az RTL Klub-ban számos funkcióban: híradós riporterként, a Házon kívül, a 21. század és a Fél kettő című magazinműsorok műsorvezetőjeként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szekrény #5
    k*rvára nem hasonlítanakeymásra, de már jó lenne ha egy csernus féle őszinteséggel megáldott műsorvezető cssinálna ilyen napi celebfikázó szart nem ezeket a mostani hányingereket ...
  • Yutani #4
    Ez a D. Tóth gyerek nem a D. Tóth Krisztina testvére? Mintha még hasonlítanának is egymásra...

  • Murder3 #3
    A Reflektort le kéne már kapcsolni....
  • ZeGa #2
    Mert az identitászavarban szenvedő István Dániel képernyőre való? Pont annyi a létjogosultsága, mint Détár Enikőnek.
  • Erpy #1
    Már ideje volt. Valjuk be őszintén, ő már nem képernyőre való, tiszta vakolat az egész nő.