Szekeres Viktor

Az új scifi-sorozatban megszűnik a Földön a halál - itt az előzetes

Meglehetősen merész történettel álltak elő a Torchwood című scifisorozat készítői. A Miracle Day címet viselő negyedik évad ugyanis egy olyan világról fog szólni, ahol egy nap hirtelen megszűnik a halál.

Július nyolcadikán folytatódik a Torchwood című, eredetileg angol scifisorozat a negyedik szezonjával, azonban immáron amerikai színekben. A Torchwood: Miracle Day névre hallgató évad ugyanis nem elég, hogy helyszínt váltott, új, amerikai írók és új, amerikai színészek is bekerültek a sorozatba. Persze a legfontosabb szereplő (Captain Jack) és pár társa megmaradt.


A Miarcle Day alcímet viselő negyedik évad története a mellékelt előzetesekből kiderült: egy nap, amit Miracle Day-nek, azaz a Csoda napjának neveznek el később, megszűnik a halál a Földön. A Csoda napja bármennyire is szívmelengető esemény sokak számára, idővel sokkal inkább átoknak bizonyul, mintsem áldásnak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mrzed001 #2
    Hát igen, ilyen volt a FlashForward is ... talán egy dupla Végtelen Határok résznek elment volna. Talán, mert ott azért sokkal jobb és durvább sztorik voltak.
  • NEXUS6 #1
    Jó ötlet kb egy Végtelen határok, vagy Szlájdersz epizódra pont elég is!


    Kíváncsi vagyok, hogy akkor most akkor sem halnak meg ha lelövik az embert? Mert az egy amcsi sorozatban tényleg maga a tökéletes rémálom. Freddi Krüger elbújhat, Bobby soha nem hal meg, vagy az aktuális terminátort/terroristát a film végén nem emészti el a kohó.