Szekeres Viktor

Egy scifisorozat döntöget rekordokat

A Doctor Who, azaz a Ki vagy, Doki? legújabb, hatodik szezonjának nyitó epizódja Amerikában megdöntötte a BBC America addigi nézettségi rekordját. Angliában már hűvösebb volt a fogadtatás.

A Doctor Who hatodik szezonjának premierje Amerikában 1,3 millió nézőt ültetett szombat este a BBC America képernyői elé, s ezzel minden idők legnézettebb műsora lett a csatornán. Az eddigi csúcstartó is egy Doctor Who-epizód volt, az 5. évad nyitórésze, a mostani azonban annál 6%-kal jobb eredményt produkált. A siker valószínűleg annak is köszönhető, hogy a BBC America ezúttal az angol premierrel egy időben mutatta be a hallatlan népszerűségnek örvend scifisorozat legújabb részét-


Az angol BBC már közel sem örülhet ennyire, hiszen bár a szigetországban 6,5 millióan látták az Amerikában forgatott, dupla évadnyitó rész első felét, ez a nézettség 17%-kal alacsonyabb, mint az ötödik évadot kezdő epizódé. Persze vészharangok kongatására sincs szükség, hiszen a Doctor Who, azaz a Ki vagy, Doki? még mindig az egyik legnézettebb sorozat Nagy-Britanniában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #9
    technikailag elég jó MÁR. De már megint új színész játsza a dokit?

    Ez nem lesz így jó.
  • Merces #8
    .....szerintem is gagyi, de vasárnap délután mikor több vér jut a gyomornak mint az agynak elmegy.......
  • zetortraktor #7
    Mert az SGU és a V vérgagyi. Ez pedig hosszú évek óta létezik.
  • vasedeny2 #6
    az SGU és a V is megbukott... :'( hihető hogy ez pörögni fog
  • FoodLFG #5
    Én sem értem. Még az első évadból láttam részeket asszem, amik óriási nagy gyökérségek voltak. Lehet, hogy hosszabb távon jó, de én nem tolerálom azt, hogy valami gagyi idétlen tankrobot játssza a főgonoszt, hogy egy telefonfülkével utazgassanak, meg mittomén, még mik voltak benne. oO
    http://youtu.be/P-DFdolzW2c
  • Csakezmaradt #4
    Tény, hogy gagyinak tűnik, de azért nem rossz.
  • sajtosnudli #3
    Ez megy valahol a TV-be mindig elkapcsolom Elég gagyi egy sorozat.
  • Hornymut #2
    Fantasztikus hangulattal, zseniális történettel, kiváló színész alakítással, újra és újra megújuló évadokkal, stb stb. Ilyen egyszerű.
    De főleg Angilában sikert, mivel ott már 1963 óta fut kisebb-nagyobb szünetekkel, az új évad meg azért sikeres Amerikában, mert a sorozat új irányvonala az, hogy legyen ez az eredeti angol sorozat inkább gagyi amerikai....
    Az 2005-ben újraindult sorozatot érdemes nézni, mert tényleg jó, egy videóból e nem jön át, ehhez nézni kell a sorozatot :-)
  • Griphons #1
    Valaki magyarázza már el, hogy 2011-ben egy ennyire pocsékul összetákolt kosztümös scifi hogy érhet el ilyen nézettséget?
    Amellett, hogy egy Firefly 12 rész után lekerül adásból... Szégyen!