Szekeres Viktor

Még mindig viccesek a nőnek öltözött férfiak

Egy animációs film és egy nőnek öltözött férfiról szóló komédia uralta a hétvégét az amerikai mozikban. Előbbit már mi is láthatjuk idehaza, utóbbit lehet, hogy egyáltalán nem lesz lehetőségünk megnézni.

Amerika legnézettebb új filmje a hétvégén a Madea's Big Happy Family lett, mely három nap alatt az első becslések szerint 25,8 millió dolláros bevételre tett szert, ami a 26,8 millió dollárra belőtt Rio mögött a második helyre volt elegendő. A legújabb Madea-film Amerikában az év leginkább várt produkció közül volt az egyik, bár itthon minden bizonnyal szinte mindenkit hidegen hagyna, hiszen Tyler Perry, Hollywoodi egyik legjobban kereső rendezője és színésze hazájának határain kívül szinte teljesen ismeretlen, itthon a Madea-filmek közül csak a Családi gubancok jelent meg DVD-n. (Perry egyik ikonikus karaktere Madea, aki egy korosodó, nagydarab nő, akit a színész alakít Michael Lawrence és Eddie Murphy nyomdokaiba lépve.)


A hét második legsikeresebb premierfilmje a Vizet az elefántnak (Water for Elephants) volt Reese Witherspoonnal és Robert Pattinsonnal a főszerepben. A regényadaptációra három nap alatt 17,5 millió dollár értékben adtak el jegyeket. Ugyancsak heti premier volt a Disney természetfilmje, az African Cats, melyet Samuel L. Jackson narrált, s a műfajhoz képest meglehetősen sokan megnézték, 6 milliós bevételt generálva ezzel.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!