Szekeres Viktor

Lex Luthor visszatérése Smallville-be: itt a videó

Megérkezett az első Smallville-finálé előzetes, melyben maga Lex Luthor is feltűnik. A sorozatból évek óta hiányzó Michael Rosenbaum ugyanis tiszteletét fogja tenni a széria lezáró részében.

Pár hónapja hosszas huzavonát követően dőlt el, hogy Michael Rosenbaum mégiscsak visszatér a Smallville utolsó epizódjára. Lex Luthor alakítója, akit legutóbb a hetedik évadban láthattunk, eleinte húzódozott a szerepléstől, de végül a rajongók iránti tiszteletből beadta a derekát, bár abba már nem ment bele, hogy ismét leborotválják a haját, így kopasz sapkában fog megjelenni a kamerák előtt. (Pár napja egyébként a színész áldotta az eget, hogy a természetesen kopaszság mellett voksolt, ugyanis elmondása szerint a kopasz sapka viselése igazi rémálom.)


A tizedik szezonjával nemsokára örökre véget érő Smallville május 13-i utolsó két epizódjának már több előzetese is megjelent, azonban a legfrissebb már csak azért is kötelező, mert abban végre szó van Lexről is. A Rosenbaum-rajongók addig is láthatják kedvencüket a Breaking In című komédia sorozatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #2
    nem lesz nagy durranás
  • G22 #1
    Durva lesz a Finálé.