Szekeres Viktor

New York-ban forgott az Amerika kapitány - itt a videó

Szombaton a Time Sqaure-en készültek jelenetek Amerika kapitánnyal - valószínűleg az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmhez, hisz annak rendezője, Joe Johnston is jelen volt.

Sokan az hihették, hogy az angliai forgatással be is fejeződtek az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) fő munkálatai, azonban szombaton a New York-i Time Square-en jelent meg Joe Johnston rendező és stábja, hogy újabb jelenetet vegyen fel a filmhez. A köztéren zajló munkálatokról készült felvételek természetesen azonnal felkerültek a netre.


Hogy mi látható a videón, azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, mindenesetre leghamarabb augusztus negyedikén az egyszerű halandó honfitársaink számára is ki fog derülni, amikor a UIP-Duna Film bemutatja a filmet szinkronizáltan és 3D-re konvertálva. Az amerikaiaknak valamivel kevesebbet kell várni, míg kiderül számukra a megfejtés, hiszen ők már június 22-től megnézhetik a szuperhősfilmet, ezzel kompenzálva azt, hogy itthon több mint egy héttel hamarabb lesz látható a Thor, mint náluk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable #1
    naon jó videó volt