Szekeres Viktor

Balhé a Holló rebootja körül

A Weinstein Company és a Relativity Media nem ért egyet azzal, hogy kit illetnek a Holló című képregény filmre adaptálásának jogai. A két stúdió vitája valószínűleg a bíróságon folytatódik tovább.

Lehet, hogy mégsem lesz olyan sima dolog tető alá hozni a Holló (The Crow) című képregény-adaptáció feldolgozását, illetve újragondolását, ha úgy tetszik, rebootját, hiszen hiába tűnt biztosnak, hogy Juan Carlos Fresnadillo rendező Bradley Cooper főszereplésével készítheti el a filmet, a színfalak mögötti csatározások a felszínre törtek.

A Deadline értesülései szerint ugyanis a Weinstein Company, mely az 1994-es eredetit készítette a Miramax égisze alatt, azt állítja, hogy aláírt szerződéssel rendelkezik a film világviszonylatra szóló jogaira vonatkozóan. Az új verziót gyártó Relativity Media ezzel nem ért egyet, azonban a két cég között a tárgyalások zsákutcába jutottak, így valószínűleg a bíróság fog igazságot tenni. A döntéstől, illetve annak gyorsaságától függően pedig nem csak az új Holló forgatásának kezdési időpontja függ, hanem eleve a film léte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    A jogoknak ez a lényege. Ha valaki akarja őket, meg kell vegye tőled.
  • xido #1
    Szeretem az ilyet..melyiknél is volt régen ugyanez talán a Fox és a Warner között,hogy kotlanak a jogok felet,szart se csinálnak vele,de amint valaki munkához látna,cseng a kassza és jönnének a pénzért..aztán áll a mozi..