Szekeres Viktor

Mégsem Stallone rendezi a The Expendables 2-t

Sylvester Stallone következő filmje a Walter Hill által rendezendő Headshot lesz, de utána ismét a The Expendables - A feláldozhatók-ban megismert karaktere bőrébe bújik, viszont ezúttal nem fogja magát rendezni.

Ember legyen a talpán, aki követni tudja a The Expendables - A feláldozhatók folytatásáról szóló híreket. Először ugyanis arról adhattunk hírt, hogy az első résszel ellentétben azt nem Sylvester Stallone fogja rendezni, majd egy másik forrás tudni vélte, hogy mégis az akciósztár áll a kamerák mögé. A mostani verzió már véglegesnek tűnik, hiszen maga Stallone jelentette ki, hogy nem ő lesz a The Expendables 2-nek a rendezője.

A The Expendables - A feláldozhatók első része 275 millió dollár bevételt hozott világszerte, így nem csoda, hogy folytatják a készítők, s a premier időpontját 2012-re lőtték be, ugyanúgy augusztusra, mint az előző epizód esetében. Egyelőre még mindig nem végleges a forgatókönyv, de azt már sejteni lehet, hogy a főbb szereplők mind visszatérnek, s Stallone azt is megpróbálja kibulizni, hogy Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis is látható lehessen megint az alkotásban. Az pedig valószínűleg senkit sem lep meg, hogy a készítők már most abban gondolkodnak, hogy kibővítik a mellékszerepekben domborító akciósztárok névsorát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    Szerintem nem volt olyan rossz...
    Jo lenne ha swarci kicsit tobbet szerepelne benne.:))
    De hat a masodikbol azert erdekes lesz jobbat kihozni.
  • barcames #2
    de csúnya vagy!
  • nessboth #1
    Nem volt nagy szám az első rész, de Dolph lealázta az egész csapatot színészileg :)