Szekeres Viktor

Szerepcsere: már plakátot is kapott a Másnaposok készítőinek legújabb ökörsége

A Másnaposok készítői, mivel nem működnek közre sikerfilmjük második részében, két szkripttel is jelentkeznek idén. Az egyik a Flypaper című krimikomédia, míg a másik egy szerepcserés vígjáték.

Először a Szerepcsere (The Change-Up) előzetese érkezett meg, most pedig már a plakátját is láthatjuk az augusztus elejére tervezett komédiának, mely Jason Bateman és Ryan Reynolds főszereplésével készült. A történet két jó barátról szól, egyikük túlhajszolt ügyvéd, házas ember és három gyereke is van, másikuk egy nagy gyerek, s ennek megfelelően természetesen agglegény, s bár van egy mondvacsinált munkahelye, de felelősségtudata egy szál sem. Mindkettejük a másikat irigyli, s egy átmulatott éjszakát követő balga fogadkozást követően hirtelen testet cserélnek.

A történetet minden bizonnyal le lehet kottázni, valószínűleg hőseink rájönnek arra, hogy nem minden papsajt, s a saját életük mégiscsak jobb. De addig még bőven várnak rájuk kalandok és poénok, amikről a két forgatókönyvíró, Jon Lucas és Scott Moore fog gondoskodni. A duó nevéhez nem kisebb film szkriptje fűződik, mint a Másnaposoké, de nekik köszönhetjük az Excsajok szelleme és a Négy karácsony történetét is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Murder3 #5
    jó poénok mellet ki nem szarja le?:D

  • xido #4
    de a matthew perry-s alig 1 éve volt...mellesleg az nem is lélekcserés,hanem inkább segítség felnőttem-hirtelen 30 inverz:)
  • winnie #3
    bármennyire is elcsépeltnek tűnhet a téma, így belegondolva elég kevés szerepcserés filmet láttam, bár szerintem nem is volt olyan sok, hogy unásig ismert legyen. úgyhogy jöhet. (a matthrew perry-s óta volt?)
  • xido #2
    Ám hálistennek mégse azt csinálják újra,hanem egy 100.bőr jön le az unásig ismert lélekcserélős baromságról..egy dolog mentheti meg,bírom mindkét srácot:)
  • blessyou #1
    Már van egy film ezzel a magyar címmel