Szekeres Viktor

Büntet az X-Men: Elsők új előzetese

A 20th Century Fox már az X-Men: Elsők folytatását tervezi, s elnézve a legújabb előzetest, nehezen tudnánk elképzelni, hogy június elején ne rohanna egész Amerika a mozikba, hogy ismét lássa kedvenc mutánsait.

Megkapta második nemzetközi előzetesét is az X-Men: Elsők (X-Men: First Class). A végeredmény ugyan nem lett túl hosszú, azonban az új jelenetekért és snittekért talán megéri megnézni. Főleg, hogy akárcsak a korábbi videóanyagok, ez is meglehetősen biztatóan néz ki, s látva azt az ember egyre kevésbé hiszi, hogy nagyot fog koppanni június elején, amikor a hazai mozikba kerül a film.


Miközben már az X-Men: Elsők folytatását tervezi a Fox stúdió, érdemes végigfutni az előző X-Men-filmek teljesítményét a jegypénztáraknál, hiszen egy bukás, tervek ide vagy oda, nem fogja elősegíteni a második részt. A 2000-es X-Men - A kívülállók Amerikában 157 millió dolláros bevételre tett szert, a 2003-as X-men 2 már 215 milliósra, míg a 2006-os X-men - Az ellenállás vége 234 milliósra. Visszaesést egyedül a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas jelentett, mely nem jutott már el a 180 milliós bevételig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #6
    Hát azért ettől a trailertől még nem mondanám, hogy milyen jó lesz. Kivárom a végét...
  • Mat666 #5
  • donceleger #4
    Számomra az egyetlen olyan folytatásos film, aminek mindegyik része tetszett, és a bemutató alapján az elkövetkezendő film is jónak ígérkezik.
  • Zolivok #3
    + .p
  • Gabesz amdx2 #2
    Ezt már láttam kb 1 hónappal ezelőtt,igaz orosz nyelven...De jóféle film lesz
  • Narxis #1
    Nagyon zsír lesz így trailer alapján.