Szekeres Viktor

Liam Neeson új akciózása nem okozott tömeghisztériát

Liam Neeson új akciófilmje, az Ismeretlen férfi Amerikában még korrektül szerepelt, itthon azonban meglepő érdektelenség mutatkozott iránta, így az Elrabolva sikerét biztosan nem ismétli meg.

Itthon a közepesnél gyengébb teljesítménnyel mutatkozott be a mozikban Liam Neeson új akciófilmje, az Ismeretlen férfi (The Unknown). A film marketingje természetesen úton-útfélen az Elrabolva sikerére próbált építeni, de úgy tűnik, hogy a közönség számára viszonylag hamar világossá vált, hogy a két film között nincs túl sok hasonlóság. Hiába vetítette az Intercom országszerte 23 moziban a filmet, mindössze 13 666-an nézték meg csütörtöktől vasárnapig, ami 17 millió forintos bevételt jelentett a fogalmazónak és a moziknak.


A fő hollywoodi premierhez képest meglehetősen gyenge nyitány nem is volt elegendő az első helyre, az előző héten mozikba eresztett Maci Laci tehát tovább trónolhat a hazai mozis toplisták élén, miközben Liam Neeson a második hellyel barátkozhat. A bevétel szerinti bronzérmes pozíció a hétvégén annak a Csúcshatásnak jutott, mely egy hete nagyjából az Ismeretlen férfihoz hasonló teljesítménnyel debütált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    Szerintem a monika show-s magyar nezok nemigen mervadok...