Szekeres Viktor

Egy évtizedet ugrana előre az időben az X-Men: Elsők folytatása

A producer szerint a leginkább a karaktereket bemutató X-Men: Elsők folytatásában akár 10-20 évet is előre ugorhatnak az időben, bár Matthew Vaughn, a rendező, inkább csak a 60-as évek második feléig merészkedne el.

A nálunk június másodikán, Amerikában pedig harmadikán bemutatásra kerülő X-Men: Az elsők (X-Men: First Class) leginkább az 1962-es évben fog játszódni, ami logikus, hiszen Charles Xavier és Erik Lensherr fiatalkorát és első találkozását fogja bemutatni. A későbbi X Professzor, illetve Magneto története siker esetén természetesen folytatódni fog. s az első két újkori X-Men-filmet rendező, Az elsők mellett produceri teendőket végző Bryan Singer azt is elárulta, hogy mit terveznek a képregény-adaptáció folytatására.

A Total Film kérdésére válaszolva Singer elmondta, hogy az X-Men: Az elsők 2 lehet, hogy előre ugrik pár évet az időben, valamint, hogy producer társaival épp arról beszélnek, hogy nézzen ki a második rész a 70-es, 80-as években. Ami viszont nagy kérdés, az az időugrás gyakorlati megoldása, hiszen Singerék tervei szerint nem csak pár év kihagyással folytatódna a sztori, hanem a karakterek valahogy "időt utaznának", hiszen a filmeseknek úgy kell megvalósítaniuk jelenlétüket az új évtizedben, hogy a színészek által alakított karakterek ne nagyon öregedjenek.

Persze mindez csak egy terv, hiszen Matthew Vaughn rendező inkább a 60-as éveket preferálná, főleg azért, mert szerint egy évtizednek kell 5 év, míg elnyeri identitását. Tehát míg 1962 jobban hasonlít az 50-es évekre, addig az évtized második fele valóban a 60-as éveket mutatná meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A6 Intruder #5
    Á dehogy! Csak nem rajongok érte, ha valós történelmi eseményeket raknak egy Sci-fi filmbe, de ez egyéni szoc. probléma, és szigorúan magánvélemény. Ennek dacára nálam ez a film már nagyon várós. Egyébként vicces, hogy ez és a rivális Transformers film is a hidegháborúra van kipellengérezve. Hollywood így készült Gagarin űrutazásának 50. évfordulójára?:Ð
  • zetortraktor #4
    Ők kavarták, ezt lehet tudni. Azt is, hogy nem a mi világunkban játszódik a történet.
  • Mat666 #3
    "Biztos látványos lesz a film, de ezzel a ismerettel csak azoknak lesz élvezetes a végkifejlet, akik életükben nem hallottak a '62-es rakétaválságról."

    Miért amúgy elhitted volna hogy a mútánsok kavarták ott a szart??
  • A6 Intruder #2
    Amit én az előzetesből leszűrtem az, hogy a mutánsok zavarták el a szovjeteket Kubából. Biztos látványos lesz a film, de ezzel a ismerettel csak azoknak lesz élvezetes a végkifejlet, akik életükben nem hallottak a '62-es rakétaválságról. Egy újabb X-filmben (ami játszódhatna a '80-as években) igazán szerepet kaphatnának már Mr. Sinister és a Martalócok.
  • sajtosnudli #1
    Az előzetes alapján az eddigi legrosszabb x-men film lesz