Szekeres Viktor

Új komikuskirály született?

Russell Brand a hétvégén két filmmel is a legjobbak között tartózkodott Amerikában. Azonban míg a Hopp című családi filmje kifejezetten sikeres, addig az Arthur egyre inkább megbukni látszik.

A hétvégén Russell Brand uralta az amerikai filmes toplistákat, hiszen két filmje is a dobogón végzett - mégis mekkora a különbség! A hétvége legsikeresebb filmje Amerikában egy élőszereplős-animációs családi film, a Hopp (Hop) volt, melynek főszereplőjét, a Húsvéti nyuszit az angol komikus szinkronizálja. Az Alvin és a mókusok rendezőjének új, 63 millió dollárba kerülő alkotása premierjének második hétvégéjén 21,2 millióval növelte addigi bevételét, így már 68 millió dollárnál tart.


A hétvége egyik új filmje volt Russell Brand komédiája, a klasszikus Dudley Moore-film remake-je, az Arthur. Az elég alacsony, csak 40 millió dollárba kerülő komédiától a Warner Bros. nagyjából 20 milliós kezdésre számított, azonban a rettenetes kritikákat kapó film mindössze 12,2 millió dollárra volt jó, amivel a lista harmadik helyét szerezte meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #1
    ez a csávó minden filmben önmagát játssza... nagy szám