Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz az új Holló?

A Relativity Media úgy tűnik, hogy Bradley Cooperben találta meg az új Hollót. Az egyelőre előkészítési fázisban lévő reboot forgatókönyvét Nick Cave írta, a rendező pedig az Intacto és a 28 héttel később készítője lesz.

A Heat Vision értesülései szerint az egyre felkapottabb Bradley Cooper lehet a főszereplője a Relativity Media stúdió által tervezett Holló (The Crow) mozifilmnek. A film a tervek szerint teljes reboot lenne, ami az jelenti, hogy nem venné figyelembe sem az 1994-es Brandon Lee-féle adaptációt, sem annak három folytatását, és a tévésorozatot sem. Az alapot csak és kizárólag James O'Barr 80-as években készült képregénye szolgáltatná.


A Holló-reboot rendezője az a Juan Carlos Fresnadillo lenne, aki annak idején az Intactóval vált elismertté, s később ő készítette el a 28 héttel később című zombifilmet. A forgatókönyvet az ismert zenész, Nick Cave írta, aki 2005-ben a kiváló Az ajánlat című westernt is papírra vetette. Bradley Coopert pedig minden bizonnyal nem kell bemutatni, hiszen mostanában kifejezetten menőnek számít Hollywoodban, elég csak a Másnaposokra gondolni, illetve a viszonylag friss Csúcshatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #3
    Korosztályom tinifilmje volt anno a holló, olyan zenekarokkal, mint Nine inch nails, the cure, ma az alkonyat a tinifilm britney Spears-el...ennyi.

    Mondjuk, huh, elég zavaros lesz, ha szigorúan a Barr képregényét veszik alapul, ugyanis az egy 10 éven keresztül készült és elég csapongó és össze-vissza képregény...de biztos jó filmet fognak csinálni....
  • gabeei #2
    Nem tűnik rossznak, csak ne ilyen elpoénkodós legyen, hanem kőkemény darkos, goth-os zúzás...
  • Dynamic #1