Szekeres Viktor

Stallone képregényfilm főszereplője lesz

Slyvester Stallone ismét megpróbálkozik a képregényes műfajjal. Persze nem arra kell gondolni, hogy az akciósztár szuperhősként fog repkedni, mindössze egy bosszúra éhes bérgyilkost fog alakítani.

Az Aint It Cool News értesülései szerint Walter Hill aláírta szerződését, így ő fogja rendezni a Warner Bros. Headshot című mozifilmjét. A képregény-adaptációt eredetileg az a Wayne Kramer rendezte volna, aki a remek, ám pocsék magyar címmel bíró Halálos hajszát is készítette, azonban a stúdiónak nem tetszett az a sötét tónus, amivel át akarta volna itatni a történetet.

Walter Hill eljövetelével könnyedebb lesz tehát a Headshot, de persze nem kell szünidei matinébe illő történetre gondolni, hiszen az mindent elmond, hogy az Alexis Nolent három részt számláló képregénye alapján készülő film főszereplője Sylvester Stallone lesz. A történet egy rendőr és egy bérgyilkos fura partnerségéről fog szólni, akik társaik halála után állnak össze, hogy levadásszák azt, aki felelős a történtekért. A Headshot forgatókönyvét az az Alessandro Camon írta, aki eddig a K. Il bandito és A harcmező hírnökei című filmeket tudhatja portfóliójában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)