Szekeres Viktor

Maci Laci kegyetlenül letarolta a magyar mozikat

Itthon nem volt esélye a premierfilmeknek a Maci Laci 3D ellen, hiszen a toplista csúcsán lévő családi mozi mögött a második helyezett mű is csak harmadannyi bevételt tudott produkálni.

Már a premier előtti vetítések adatai alapján is sejteni lehetett, hogy Magyarországon kitört a Maci Laci-láz, hiszen hétvégén boldog-boldogtalan masírozott a moziba, hogy megnézze a klasszikus mesehős legújabb kalandjait. Ráadásul sokak örömére ezúttal nem több évtizedes rajzolt figurák elevenedtek meg a vásznon, hiszen az újkori Lacit és Bubut a legmodernebb számítógépek segítségével generálták. (Mellettük viszont a legtöbb szereplő hús-vér volt, mint az Alvin és a mókusok-filmekben.)


A 80 millió dollárba kerülő Maci Laci Amerikában annak ellenére alulmúlta az elvárásokat, hogy a napokban átlépte a 100 millió dolláros álomhatárt - példának okáért az Alvin és a mókusok bőven 200 millió fölött termeltek hazájukban. Itthon azonban totális a siker, hiszen csütörtöktől vasárnapig országszerte 36 687-en zarándokoltak el a multiplexekbe, hogy hátul-középre kérjenek jegyet a 3D-ben is vetített családi filmre. Ez majdnem 50 millió forint bevétellel egyenértékű, s természetesen első helyet eredményezett a filmnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Murder3 #6
    nem volt egy túl összetett egy összecsapott film, nem tudom mi tetszik erbbe sokaknak.
    amúgy én se nagyon szerettem a maci lacit korábban
  • bigjoe #5
    Maci Laci cool..
  • Chocho #4
    A Sorsügynökség is fasza volt.
  • zetortraktor #3
    Eleve mondhatnám, hogy persze, és akkor inkább megnézték ezt, mi? Mert baromira nem így működik a rendszer, de most egyébként is baromságot írsz, mert például volt a kurvajó Csúcshatás is. És a Mestergyilkos sem rossz.
  • KRTuning #2
    Szerintem inkább a többi film volt simán csapnivaló...
  • sajtosnudli #1
    Hát én mindig is utáltam Maca Lacit