Szekeres Viktor

Megvan a Setét torony-mozifilmek főszereplője?

Nagyon úgy néz ki, hogy Javier Bardemet mostanában a kiemelt szerepek találják meg. Nemrég még az új James Bond-film főgonoszaként emlegették, most meg a Setét torony Rolandjának szerepére tűnik esélyesnek.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Javier Bardem lesz a Universal Pictures Setét torony (Dark Towers) adaptációjában Roland Deschain. A színész ugyan még nem írta alá a szerződését, de a Deadline értesülései szerint ehhez már nagyon közel áll. Stephen King 7 részes regényciklusát a stúdió monumentális formában tervezi adaptálni, hiszen a három film mellett tévésorozat is készülne, mely a mozis epizódok között jelentene átvezetést.


Az első mozifilm forgatása a tervek szerint szeptemberben kezdődne, a rendező az a Ron Howard lenne, aki legutóbb Dan Brown könyveit filmesítette meg (Da Vinci-kód, Angyalok és démonok), de korábban olyan alkotásokat rendezett, mint az Egy csodálatos elme vagy a Frost/Nixon, idén pedig A dilemma című filmmel rukkolt elő. A forgatókönyv író Howard egyik állandó partnere, Akiva Goldsman lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Destro #2
    Igazad van; legyen inkább Terence Hill, ő öregebb is ;D

    Vajh' mikor keresnek már az ÉN könyvemhez főszereplőt?? brühühü!
  • usi12c #1
    DT rajongóként egyetlen kifogásom van ellene: hol vannak a bombázókék szemei? mert h Roland kék szemű,a regényben többször is ki volt emelve. Jó, tudom, kontakt lencse stb... De nincsenek kékszemű színészek? Másrészt egy kicsit fiatal is, szerintem.