Szekeres Viktor

Az első videó az új Mortal Kombat-sorozatból

Április 12-én kerül fel a netre a Mortal Kombat Legacy első része, és mára már az is kiderült, hogy a Machinima fogja forgalmazni a Kevin Tancharoen által rendezett digitális szériát.

Megérkezett az első videó a Mortal Kombat Legacy című online sorozatból, ami azonban nem előzetes, hanem mindössze egy akciójelenet. Warner Bros. Digital Distribution és Machinima.com a napokban jelentette be, hogy együttműködést kötöttek, mely keretén belül utóbbi oldal fogja forgalmazni a digitális szériát.


A Mortal Kombat Legacy-t Kevin Tancharoen (Fame) rendezte, a főbb szerepekben pedig olyanokat láthatunk, mint Jeri Ryan (Sonya Blade), Michael Jai White (Jax) és Darren Shahlavi (Kano). A készítők tervei szerint a hamarosan megjelenő játékot felvezető sorozat a játékosoknak szól és a történet hozzájuk fogja közelebb hozni a harcosokat. Az első rész április 12-én fog debütálni a Machinima YouTube oldalán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DemonHunterW #5
    Mortal Kombat websorozat - Első rész!
  • olddog #4
    Ha másért nem is, Jeri Ryan miatt megtekintjük :) Talán a Borg is beszáll a küzdelembe...és így, Minden ellenállás hasztalan...
  • hitman08 #3
    Szégyentelen mennyiségű pénzt kellene egy olyan MK animációba ölni, ami megfelelne a közönségének, az effélét pedig nem interneten vagy TV-ben szokás vetíteni, hanem moziban. Merőben más kategória, amit elképzeltél.
  • Magiszter #2
    Rossz a link tessék javítani!
  • FoodLFG #1
    Jobb lenne, ha inkább animált lenne. Úgy brutálisabban meg lehetne oldani a küzdelmeket, jobban hasonlítana a játékhoz. Ez így elég langyi.