Szekeres Viktor

Stallone akciófilm-folytatást rendez

Sylvester Stallone eredetileg csak szereplője akart lenni a The Expendable - A feláldozhatók folytatásának, de mára kiderült, hogy ismét beleülhet a rendezői székbe. A további szereplőkről egyelőre még nincs hír.

Az előzetes hírekkel ellentétben, mégiscsak Sylvester Stallone fogja rendezni a The Expendables - A feláldozhatók második részét. Eredetileg a színész ódzkodott a feladattól, de úgy tűnik, hogy producertársai és a Lionsgate stúdió végül meggyőzték arról, hogy vállalja az akciófilm folytatásának dirigálását. Ennek várhatóan akkor kezdhet neki, amikor befejezi jelenlegi filmjének, a Headshotnak a forgatását.

Korábbi hírek alapján Stallone azt tervezte, hogy mindenkit visszahív az első részből és Bruce Willist teszi meg főgonosznak, azonban arról nem tudni, hogy a forgatókönyv végső verziója mely karaktereket fogja tartalmazni, illetve, hogy nyílik-e lehetőség új akciósztárok bevonására. A tervek szerint a The Expendables második része 2012. augusztus 17-én kerülhet bemutatásra az amerikai mozikban, s talán ezúttal mi is a világpremier magasságában láthatjuk a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grebber #3
    Van Damme ,Steven Segal,Chuck Norris-t bele azt jöhet bárki
  • szekrény #2
    sz*rból a gyakran előforduló hígat hasmenésnek nevezi k...
  • pokolfiu #1
    várjuk szeretettel. s kérjük bele csáknoriszt is... :)