Szekeres Viktor

Itt a Kiss Béla hátborzongató előzetese

Minden idők egyik legkegyetlenebb és legrejtélyesebb sorozatgyilkosáról, Kiss Béláról készített filmet a német Lucien Förstner. Az angol nyelvű alkotásban Rudolf Martin alakítja a címszereplőt.

Megérkezett a Kiss Béla (Bela Kiss) című német thriller első előzetese, így végre mi is láthatjuk, hogy Lucien Förstner, rendező milyennek képzeli el minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát. Az idén bemutatásra kerülő film Förstner első mozis munkája lesz, s több információt róla a hivatalos honlapján lehet megtudni.


Kiss Béla a 19. században született és leginkább az I. világháború alatt "ténykedett", amikoris 23 fiatal nővel végzett. Áldozatait fémhordókba rakta és alkoholba áztatta be. Kisst sosem kapták el és még évtizedekkel tetteit követően is voltak híradások arról, hogy felbukkant a világ különböző pontjain. A Bela Kiss öt bankrablóról fog szólni, akik a rendőrség elől menekülve egy kis szállodában keresnek menedéket. Azonban a rejtekhelyen való tartózkodásuk kisvártatva brutális rémálommá válik, s egyes események bizonyos múltbéli történésekre kezdenek rímelni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!