Szekeres Viktor

Remek előzményvideó a nyár egyik várt filmjéhez

A pap - Háború a vámpírok ellen című akciófilmhez animációs előzmény készült mobiltelefonos platformra. A mozis nyár egyik első képviselőjeként befutó filmet május közepén mutatják be a mozik.

Remek animált kisfilmet, afféle prológust rittyentett Genndy Tartakovsky a Priest című vámpíros akciófilmhez, melyet itthon A pap - Háború a vámpírok ellen címen lehet majd megtekinteni. A régi Csillagok háborúja: Klónok háborúját, a Szamuráj Jacket, valamint a Dexter laboratóriumát is jegyző animációs rendező előzményfilmecskéjét mobiltelefonokra tette elérhetővé a Priest gyártója, a Screen Gems.


A stúdió ráadásul egy online játékkal is meg akarja támogatni a filmet, melyet 2D-ben és 3D-ben is lehet játszani a Priestmoviegame.com címen. A Scott Stewart által rendezett film egyébként Min-Woo Hyung képregénye alapján készül és a főbb szerepekben Paul Bettany-t, Karl Urbant, Cam Gigandet-t és Maggie Q-t láthatjuk. A 3D-ssé konvertált film Amerikában május 13-tól, míg itthon egy nappal korábban lesz látható a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tmk #2
    De igen :)
  • tatish #1
    Már nem elérhető a videó.... :/