Szekeres Viktor

Itthon kitört a Maci Laci-láz

Még be sem mutatták a 3D-s Maci Laci-mozifilmet, máris több mint 5000 néző látta a mozikban, köszönhetően annak, hogy a forgalmazó Intercom 24 multiplexben előjátszotta a filmet.

Miközben a múlt hét egyetlen hazai premierfilmje, a Sorsügynökség csak küszködött a mozikban, addig egy, hivatalosan még be sem mutatott alkotás vitézkedett, jelezve azt, hogy egyáltalán nem arról van szó, hogy kiábrándult volna a magyar mozis műfajból. A reményt a Maci Laci 3D szereplése jelentette, hiszen az egyszerre élőszereplős és animációs film premier előtt volt látható alig pár előadásban, mégis a harmadik helyet tudta megszerezni a hétvégi mozis toplistán.


A Sorsügynökség és a Kellékfeleség mögött a bornzéremhez 8,5 millió forintos bevétel már elegendő volt, ez egyébként azt jelenti, hogy a Maci Laci 3D-re csak az előjátszások során 5690-en voltak kíváncsiak. A csütörtöktől immáron teljes gőzzel bemutatásra kerülő alkotás egyébként 2D-ben és konvertált 3D-ben is megtekinthető lesz - utóbbi, látva a térhatású verziót, talán mondanunk sem kell, hogy nem sok pluszt nyújt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stremix #1
    A magyar szinkron hangokat szeretem, de ahogy előadják azt nem. Ha halkan beszélnek, akkor azt ugyanazzal a stílussal, hangszínnel és hangerővel teszik, mint amikor "üvöltenek". Engem rohadtul idegesít ez a mű üvöltés...