Szekeres Viktor

Itt a +int Pirosszka! szinkronos előzetese

Úgy tűnik, hogy a 3D-s hullám még olyan filmek készítőit is megihlette, melyek nem voltak túl sikeresek, ám úgy érzik, hogy a magasabb helyárak mellett, ezúttal talán nagyot tudnak szólni.

Érdekes film volt annak idején a PiROSSZka - A jó, a rossz, a farkas, MEGAnagyi (Hoodwinked), mert olykor hihetetlenül elborult volt és rém eredeti ötleteket és poénokat vonultatott film, azonban olykor furcsa és magától adódó lehetőségeket hagyott kihasználatlanul. Bár a végeredmény még így sem lett rossz, de semmiképp sem alkotott maradandót az animáció, melyet a nagy anyagi siker is elkerült.


Épp ezért meglepő valahol, hogy hat év elteltével mégis elkészült a második rész, mely címének szójátékát a magyar verzióba is megpróbálta átmenteni a forgalmazó Fórum Hungary: +int Pirosszka!: Ellenrossz a rossz ellen (Hoodwinked Too!: Hood vs. Evil). Az április végi amerikai premier azonban nem jelenti azt, hogy itthon is heteken belül láthatjuk az animált produkciót, hiszen itthon csak június kilencedikétől lesz látható a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #15
    Jó lesz ez. Nekem az első is bejött még ha nem is vót szuperklasszis.
  • Wittgen #14
    Hehe, én többet vigyorogtam és nevettem ezen a bemutatón, mint az elmúlt 2 évben megjelent animációs filmeken összesen, amiket vígjátéknak tituláltak.

    A kivitelezés meg megfelelő, nem értem miért fontos, hogy az animáció élethűségre törekedjen.
  • IMYke2.0.0.0 #13
    Nem fogom elmesélni a fórumokon 10 év alatt párszor leírt történetet az 'Y'-ról...
  • NovaTerra #12
    A magyar címek furák ez tény. Viszont látom, ha neked ír valaki hasonló stílusban, azt már nehezen tudod elviselni. Meg azzal sincs bajod, hogy Imykét írsz, Imike helyett. Pedig kb. ugyanolyan, mint a +int.
  • asdasdasd #11
    Nekem nyugodtan beszólhattok mind a ketten, nem sértődöm meg.

    A cím meg olyan amit megszoktunk a forgalmazóktól.
    De mivel úgyis angolul lesz meg, különösen nem zavar.
  • Murder3 #10
    ez ilyen egyedi cím ezzel mi a baj?
    úgyis egy sz@r nem mind1 mi a címe
  • IMYke2.0.0.0 #9
    Tudod mikor szóltam volna be? Ha Te adtad volna a címet, vagy az, aki ezt a nagyszerű címet kreálta SG-hu-s fórumozó lenne, személyesen olvasná és megsértődhetne.

    Mivel egyik sem valós, így a "beszólás" sem az - egyszerűen egy kirohanást intéztem a címmel kapcsolatban.

    Beszólás az, amit te műveltél.
  • JackSparrow88 #8
    "Az április végi amerikai premier azonban nem jelenti azt, hogy itthon is heteken belül láthatjuk az animált produkciót, hiszen itthon csak június kilencedikétől lesz látható a film." Még legutóbb úgy volt hogy csak DVD-n fog megjelenni, legalábbis nálunk, de úgy néz ki akkor mégis megpróbálkoznak vele a moziban is. :)
    Ja am nem lesz ez rossz csak szegény Piroska most elég bénán néz ki, az előzőben valahogy jobb volt :D
  • zetortraktor #7
    Valamiért azt érezted, hogy neked be kell szólni, de azon már megsértődsz, amikor beszólnak neked, hogy miért szólsz be.
  • ADAMEX9 #6
    +int: mintha egy C programot látnék ahol integer változót deklarálnak. (Tudom ott nincs + jel)