Szekeres Viktor

Magyar Hupikék törpikék plakát a láthatáron!

Nemsokára ellephetik az hazai városok utcáit is a 3D-s Hupikék törpikék mozifilmet hirdető plakátok, melyek szinte semmiben sem különböznek az amerikai verziótól. A premierre augusztusban kerül sor.

Most már biztosra vehető, hogy mi sem menekülünk meg az új korszak törpjeitől, hiszen a hazai plakátok tanúsága szerint is bemutatásra kerül Magyarországon a Hupikék törpikék 3D. A gyerekek által nagyon várt film augusztus 25-én kerül bemutatásra 3D-ben, de természetesen, aki nem akar bajlódni mindenféle szemüveggel, hagyományos verzióban is megnézheti a filmet. (Főleg, hogy azt nem 3D-ben forgatták, mindössze némi konverziót kap.)

A Hupikék törpikék 3D az egyre népszerűbb hibrid animációs műfajt képviseli, azaz egyszerre élőszereplős és rajzolt a film, akárcsak a nálunk is nemsokára bemutatásra kerülő Maci Laci vagy a Hopp. A műfaj forradalmát, már, ha műfajnak nevezhető az efféle hibrid, az Alvin és a mókusok hatalmas sikere indította el, nem is csoda, hogy decemberben már az Alvin és a mókusok 3 kerülhet bemutatásra.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bulics #6
    Hát ez is sz*r lesz
  • Laza #5
    Enyhén sz@rul néz ki ahogy be vannak vágva a törpök.
  • KGer #4
    plakáton van: "AZ EGESZ VAROS ELKEKULT"
    úgy látszik a külföldi grafikus nem ismerte a magyar ékezeteket, legalábbis nem törték össze magukat
  • adler30 #3
    TéllegLáccik hogy magyar.
  • Frosty01 #2
    migiri migiri ... meglesz
  • koschwarz #1
    törpilla pucsít...arrgghhh...