Szekeres Viktor

Még egy animációs király született

Nem lehet megállapítani a családi filmek áradatát Hollywoodban: ezúttal egy élőszereplős sztoriban animált húsvéti nyúl kalandjai érdekelték legjobban Amerikát. Természetesen a Hopp című filmről van szó.

2011 eddig az animációs filmek évének tűnik, hiszen a Gnómeó és Júlia és a Rango után a Hopp (Hop) is sikeresen mutatkozott be. (Az Anyát a Marsra hatalmas bukásáról inkább hallgatnánk.) Ez még akkor is igaz, ha a Hopp nem klasszikus animáció, hanem egy élőszereplős-animációs hibrid, melyben a húsvéti nyúl kipróbálja, hogy milyen az emberek között - Hollywoodban.


A nálunk is nemsokára bemutatásra kerülő filmet az Alvin és a mókusokat is készítő Tim Hill rendezte, főszereplője James Marsden, H.NY. eredeti hangja pedig Russell Brand. A film pedig nagyjából a Rango eredményét leutánozva megszerezte a hétvégi amerikai bevételi toplista első helyét, hiszen az első becslések szerint 3 nap alatt a közönség 38,1 millió dollárt fizetett ki a 63 millióba kerülő Hopp-ra - ez pedig természetesen azonnal az első helyre röpítette a nyuszit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!