Szekeres Viktor

Spock is benne lesz a Transformers 3-ban

A Star Trekben Spockot alakító Leonard Nimoy is benne lesz a Transformers: Dark of The Moon-ban, igaz nem hús-vér formában, hanem mint szinkronhang. A veterán színész Sentinel Fővezér hangja lesz.

A Transformers 3, azaz a Transformers: Dark of the Moon készítői úgy gondolták, hogy megpróbálnak visszakerülni a scifi-rajongók kegyeibe, éppen ezért meggyőzték a színészi pályája végét nemrég bejelentő Leonard Nimoyt, hogy csatlakozzon a film szinkrongárdájához. Nimoy, aki sokak számára mindig is a Star Trek Spockja marad, Sentinel Fővezérnek (Sentinel Prime) fogja kölcsönözni a hangját.

Érdekesség, hogy Leonard Nimoy már rendelkezik Transformerses múlttal, hiszen az 1986-os The Transformers: The Movie-ban ő szinkronizálta Galvatront. Michael Bay egyébként már a második részhez is fel akarta kérni Nimoyt, de végül annak ellenére letett tervéről, hogy a veterán scifiszínész feleségét Susan Bay-nek hívják, aki a Transformers-filmek rendezőjének unokatestvére. A 3D-s technikával forgatott Transformers 3 Amerikában július elsejétől, míg idehaza június 30-tól lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)