Szekeres Viktor

A Ropi megint beégette a mezőnyt

Az Egy ropi naplója idén sem kegyelmezett a nagyágyúknak, ezúttal a sorozat második része az Álomháborút győzte le bevétel tekintetében, s hódította el a hétvégi amerikai box office koronát.

Tavaly a 19 millió dollárba kerülő Egy ropi naplója (Diary of a Wimpy Kid - nálunk csak DVD-n jelent meg) című gyerekkönyv-adaptáció Jennifer Aniston romantikus komédiáját (Exférj újratöltve), valamint Jude Law akcióscifijét (Végrehajtók) égette be csúnyán az amerikai bevételi toplistákon - már, ha a filmek nyitányait vesszük figyelembe. Idén az Egy ropi naplója 2-nek (Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) nehezebb dolga volt, hiszen Zack Snyder majd 100 millió dollárba kerülő akcióorgiájával, az Álomháborúval kellett szembenéznie.


Az eredmény pedig siker a 21 millió dollárba kerülő második rész ugyanis 24,4 milliós hétvégi bevételével könnyedén előzte meg az Álomháborút, s szerezte meg az amerikai hétvégi bevételi toplista első helyét. Cseppet sem meglepő módon már készül is az Egy ropi napló harmadik részének forgatókönyve, így arra is van esély, hogy jövő márciusban újabb hájpoltabb filmet szégyenítsen meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hakos007 #2
    Ebbe a filmben már nincs Chloe Moretz ?? Ő a legjobb és az egyik legígéretesebb színész palánta. (Ő Hit Girl ha valaki nem tudná :))
  • Hungarikum #1
    Az első része jó volt, nekem tetszett... ez se lehet rossz.