Szekeres Viktor

Így fog kinézni a Piranhaconda

Megérkezett az első fénykép a Syfy amerikai scificsatorna legújabb lényfilmjének főszereplőjéről, a Piranhacondáról. Most már csak az a kérdés, hogy a következő lényfilm milyen hibridről fog készülni.

Korábban már hírt adtunk arról, hogy az amerikai scifi-rajongók kedvenc csatornája, a Syfy szombat esti, sajátgyártású filmes sávjában nemsokára bemutatja a Piranhaconda című lényfilmet is. Mivel még előzetese nincs az alkotásnak, így egyelőre a legújabb hibrid teremtmény fényképével kell beérnie az érdeklődőknek. (Ez természetesen csak a bestia feje, a testét egyelőre még homály fedi.)


A valószínűleg ismét őrült tudósok kísérletezésének eredményeképp keletkező lény félig piranha, félig anakonda lesz, azaz félig hal, félig hüllő teremtmény. A Roger Corman, legendás producer felügyelete alatt készülő film főszereplője Michael Madsen lesz, a története pedig az Amazonas-menti esőerdőkben játszódik, ahol egy horrorfilmes stáb, pár emberrabló, valamint néhány hüllőszakértő vívja élethalál-harcát az anakonda-piranhával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A1274815 #4
    Úgy tudom arról már volt.
  • Chocho #3
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabeei #2
    És a Medvedisznóemberről mikor fognak filmek csinálni?
  • Tinman #1
    "készülő film főszereplője Michael Madsen lesz"

    Ezt a nevet meglátom és már tudom, hogy nem kell megnéznem azt a szemetet, amiben benne van.