Szekeres Viktor

Már a Csodálatos Pókember 2 írója is megvan

A Sony természetesen teljesen biztos abban, hogy a Pókember rebootja sikeres lesz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már fel is kérték a második rész megírására James Vanderbiltet.

Még több mint egy év választ el minket Marc Webb Pókember-rebootjának, a Csodálatos Pókembernek (The Amazing Spider-Man) a premierjétől, de a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Sony már meg is találta a tervezett második rész forgatókönyvíróját. Ő pedig nem más lesz, mint James Vanderbilt, aki korábban olyan filmek szkriptjét írta, mint a Kiképzőtábor, a Sötétség leple, A zodiákus és A vesztesek bosszúja.

Vanderbilt a megbízatást természetesen azért kapta meg, mert míg Sam Raimi volt kinézve a Pókember 4 rendezőjének, addig az ő forgatókönyv-terve alapján tervezték a filmet, bár a reboot fő íróinak ma már Alvin Sargent és Steve Kloves számít. Mindenesetre a Sony döntése is azt mutatja, hogy bíznak Vanderbilt képességeiben, s egy gyorsan megírt forgatókönyv esetén a reboot második része akár 2014-re is elkészülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!