Szekeres Viktor

Ősztől biztosan folytatódik a Fringe

A gyenge nézettség miatt már nem sokan reménykedtek, de a Fox csatorna végül úgy döntött, hogy 2011/12-ben is akar Fringe-et sugározni. A scifisorozat tehát ősszel egy 4. évadra is visszatér, ami 22 biztos epizódot jelent.

A Fox csatorna, a gyenge nézettség ellenére úgy döntött, hogy ősztől egy negyedik évaddal folytatja a Rejtély (Fringe) című scifisorozatot. A döntés afféle megelőlegezett bizalommal ér fel az alkotók irányába, hiszen az amerikai országos lefedettségű tévécsatornák általában május közepén döntenek sorozataik sorsáról. A Fringe múlt heti epizódját egyébként 3,8 millióan látták Amerikában.


Ezzel a berendeléssel egyébként a Fox csatorna többi, még függőben lévő sorozatának túlélési esélye jócskán megcsappant, hiszen a 2011/12-es műsorrendben nem sok sorozatnak lesz helye. Ugyanis várhatóan vissza fog térni a Doktor House, a Glee - Sztárok leszünk!, a Nevelésből elégséges és a Dr. Csont, valamint jó pár új szériával is számol majd a csatorna. Ez pedig azt jelenti, hogy a Hazudj, ha tudsz és a Tökéletes célpont rajongói csak a Fox jóindulatában bízhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    A Fringe-et bírom, szerintem jó sorozat, remélem a készítőknek ez a kis bizonytalanság intő jel lesz és a 4. szezon végére készülnek egy megfelelő zárással, ha nem lenne esetleg 5. évad.

    Azonban a Lie to me és a Human target (főleg ez utóbbi) igen nagy kedvencem. Remélem nem lesz kasza nekik.
  • nlght #2
    Human Target az egyetlen valamire való akciósorozat ebben az évszázadban (a 24-et leszámítva), nehogy már pont azt kaszálják el. Szappanoperából már tele a padlás, akció meg szinte nincs is.
  • shenmuedc #1
    Yikes!