Szekeres Viktor

Júliusban tér vissza az egyik legsikeresebb scifisorozat

Manapság nem sok scifisorozat dicsekedhet azzal, hogy megéri a negyedik szezonját, de az itthon is bemutatott angol Torchwood igen. A sorozat új részei július elejétől kerülnek adásba, Amerikában és Angliában.

A plakát tanúsága szerint július nyolcadikán kezdődik, illetve folytatódik a Torchwood című angol scifisorozat. Az új évad egyféle újrakezdés is lesz, hiszen az eredetileg angol széria globálissá válik, s ez nem csak abban fog kimerülni, hogy a karakterek Amerikába is átrándulnak. A scifi gyártásába ugyanis beszállt az amerikai Starz csatorna és az új főszereplők is amerikaiak lesznek. (A visszatérő John Barrowman, Eve Myles és Kai Owen mellett szerepelni fog Bill Pullman, Mekhi Phifer, Alexa Havins és Arlene Tur.)

A Torchwood: Miracle Day címre hallgató új szezon nem fog semmilyen Torchwoodos előképzettséget kívánni, az alkotók gondolnak a sok, feltehetően új nézőre is. A Miracle Day ("Csodanap") cím arra a napra utal, amikor senki nem hal meg a Földön. Az emberek öregednek, betegek lesznek, megsérülnek, de nem halnak meg. Azonban ez az állapot nem tartható sokáig, így nemsokára a CIA is elkezd nyomozni az ügyben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yany #6
    A Fring-ben nem csak a SciFi vonz, hanem az apja-fia vonal is. Sőt, főleg az.
  • bmw #5
    A fringe-t abba hagytam azt hiszem a 3. evad elejen, mikor cserelodott a ket csaj...
    Onnan mar annyira nem jott be a sori.
  • Mice #4
    most nem azért mondom, mert azért persze ott van a google meg minden (fogom is használni), csak... kicsit azért elég hülyén hangzik olvasni úgy egy sorozathírről, hogy beszélünk egy 4. évadról, de hogy egyáltalán miről szólt az első 3+annak sikere, arról semmi.

    ennyi erővel a kongói majmok rituális párzási szokásairól is szólhatott volna a cikk... kb. annyi kapcsolata/kapaszkodója van az átlag cikkolvasónak a témával...
  • winnie #3
    ja, amúgy a fringe-et folytatni fogják. lesz 4. évad.
  • winnie #2
    kár.pedig a rengeteg sorozatból, ha kísérleteznél, szinte biztos találnál a fringe-nál sokkal, de sokkal jobbakat is. (nem a fringe ellen beszélek, hisz ez szinte mindenkire igaz.)
  • Yany #1
    Én csak a Fringe-nek szorítok mindig, hogy folytassák. Az egyetlen sorozat, amit nézek (nem csak erre a műfajra értem).