Szekeres Viktor

Új részekkel fog folytatódni a Tranformers sorozat

A The Hub számításai beváltak és a Transformers: Prime - The Animated Series sikerrel mutatkozott be Amerikában, így cseppet sem meglepő, hogy a gyerekcsatorna egy 2. évad elkészítésére kérte fel az alkotókat.

Még csak alig egy hónapja mutatták be az előzménysorozattal felvezetett Transformers: Prime - The Animated Series-t, de a The Hub máris úgy döntött, hogy folytatni kívánja a robotos mókát. A csatorna tehát megrendelte az animációs Transformers: Prime 2. évadát, de további sorozatok nézői és készítői is osztozhattak az örömben, hiszen a The Hub tovább 9 szériájából fog újabb szezont készíttetni. Ezek címei sorban: The Adventures of Chuck & Friends, Animal Mechanicals, Dan Vs., Family Game Night, My Little Pony Friendship is Magic, Pound Puppies, R.L. Stine's The Haunting Hour: The Series, Strawberry Shortcake's Berry Bitty Adventures, The WotWots.


A nem csak a tévében, de a játékboltokban is új brandként megjelenő Transformers: Prime először novemberben került képernyőre egy 5 részes minisorozat, a Darkness Rising formájában, míg a valódi 1. évad február 11-én kezdődött. Az összesen 21 részből álló szezon az év második felében fog véget érni, az új évad pedig 2012-ben kezdődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    Annyira hogy már el is lett távolítva.. lehet szégyenli a forgalmazó. :)
  • Zombee #1
    Ez félelmetesen fos.