Szekeres Viktor

Vadonatúj magyar előzetes a Karib-tenger kalózai 4-hez

Alig pár órája érkezett meg a legújabb Karib-tenger kalózai 4-előzetes, s máris megnézhetjük magyarul is a trailert. A film bemutatójáig még majdnem két hónapot kell várnunk.

Hogy állsz a Karib-tenger kalózai sorozattal?
  • Eddig nagyszerű.
  • Közepes, Disney-mese kicsiknak.
  • Elég gyenge volt, amit láttam.
A Fórum Hungary Magyarországon május 19-én mutatja be A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) című folytatásfilmet, mely a népszerű széria negyedik része lesz. A filmet itthon szinkronizálva nézhetjük meg, de várhatóan két mozi feliratosan is adni fogja. A jegyvásárlók ráadásul választhatnak, hogy 2D-ben, a térhatású előzetest látva semmi extrát nem kínáló, de legalább "valódi" 3D-ben, vagy IMAX-verzióban tekintik meg Johnny Deppet népszerű kalózszerepében.


A Walt Disney Pictures filmjének legújabb előzetese nemsokára 3D-ben is megtekinthető lesz itthon a 3D-s filmek előtt, aki pedig kíváncsi a szinkron miatt elvésző akcentusokra, valamint a le nem fordított szójátékokra, az eredetiben itt nézheti meg a trailert. A Karib-tenger kalózai negyedik része, mint az a fenti sorokból is kiderül, a Fiatalság forrásáról fog szólni, a fő ellenlábas pedig Feketeszakáll lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #3
    Na igen, az első... Huuu apám, az ott volt a szeren. A többin, csak a széken forgolódtam. Rendesen nagyot akartak velük mondani, de szófosás lett a vége. :S
  • opeca #2
    A színészi játék még mindig magasan veri a többi hálivúdi gagyi filmet - mondjuk ebbe vérbeli színészek játszanak, nem a kisasszonyról beszélek persze:) -, de nekem már a 2. rész is sok volt. AZ első ott volt, aztán jött a rókabőr, de nem olyan Indiana Jones-os stílusban, hogy élvezhető legyen, hanem egy kaptafára, unalmasan.
  • Pantus #1
    Ez a magyar előzetes elég pocsék lett, mármint az angol hatással tudott rám lenni, de ez elég kusza volt nekem. Lehet csak mert már láttam az angolt.