Szekeres Viktor

Adam Sandler remake-je itthon nagy kedvenc

Adam Sandler új filmjének, a Kellékfeleségnek ugyan csak korrekt volt a hétvégi teljesítmény, de a március 15-i ünnepnapnak köszönhetően a komédia az év legjobb első hetét produkálta idehaza.

Az elvárásokat igazolva jól mutatkozott be itthon Adam Sandler új komédiája, a Kellékfeleség. A színészt ezúttal Jennifer Aniston támogatta meg női fronton, s ezt díjazta is a magyar közönség, hiszen csak a premier hetén, mely a hosszú hétvége miatt kifejezetten erős volt, 58 224-en váltottak jegyet a filmre.


A többi újonc már gyengébben nyitott: az Anthony Hopkins-féle A rítus hét nap alatt 18 578 honfitársunkat érdekelte annak ellenére, hogy Magyarországon forgatták, míg az Anyát a Marsra! című animációs filmre 12 961 mozijegy kelt el a multiplexekben, s ezek jó része 3D-s előadásokra szólt.


A toplista többi helyezettjét böngészve észrevehetjük, hogy az Oscaros A király beszéde átlépte a százezredik nézőt, s ezzel már 128 millió forintos bevételnél tart, s az év egyik legsikeresebb filmje eddig. Hasonlóképpen büszke lehet forgalmazója a másik Oscaros favorit, a Fekete hattyú teljesítményére, mely szerdáig bezárólag 55 282 nézőt vonzott mozikba, s ezzel olyan közönségfilmeket pipál le, mint A negyedik, a Gagyi mami harmadik része, illetve a Féktelen harag.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #3
    hell pass jobb film szerintem. Bár ez se rossz.
  • Sefike #2
    http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=115311