Szekeres Viktor

Végre egy jó scifikomédia?

Nem bukott meg és még a közönségnek is tetszik a Paul című scifikomédia, ez pedig mindenképp jó hír a műfaj rajongóinak, hiszen mostanság a viccesebb scifik nem ritkán leégtek a jegypénztáraknál.

A papírforma szerint az ötödik helyen, az első becslések alapján 13 millió dolláros hétvégi teljesítményt produkálva mutatkozott be a Superbad és a Kalandpark rendezőjének új film, a Paul. A földönkívülis scifikomédia főszerepében azt a Simon Pegget és Nick Frostot láthatjuk majd, ha április 21-én hozzánk is elér a film, akiken már a Vaskabátokban és a Haláli hullák hajnalában is mulathattunk.


A 40 milliós költségvetésű Paul nyitányával alig maradt le az ugyancsak premierfilm Az igazság árától, de a 15,3 millió dollárt produkáló második helyezett Rangó, valamint a 14,6 milliós hétvégével harmadik A Föld inváziója - Csata: Los Angeles is belátható közelségben van, s a hétfő esti végleges eredményeket követően akár helycsere is elképzelhető. A Pault megtekintő nézők között, a felmérések szerint 56%-os volt a férfiak aránya, míg a 25 éven felüliek 58%-ban képviseltették magukat, így a három új film között ez volt a legfiatalosabb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!