Szekeres Viktor

Saját valóságshow-t kaphat a Való Világ 4 sztárja

Az RTL Klub legfrissebb Való Világos évadában is akadnak olyan karakterek, akik a továbbiakban is a képernyőn maradhatnak. A legtöbb néző valószínűleg Alekoszra lenne kíváncsi, így vele terveznek műsort.

Az Origó információi szerint amint vége lesz a Való Világ negyedik szezonjának, az RTL Klub egy valóságshow elkészítésére vonatkozó ajánlattal fogja megkeresni a reality egyik sztárját, Alekoszt. A tervek szerint ez a valóságshow egy párkereső műsor lenne, melyben a villa nőit hasztalan meghódítani próbáló fiatalember, a rá vágyó nők közül választhat magának párt.


A Benkő feleséget keres és az I Love Gjoni mintájára készítendő műsor a tervek szerint, ha sor kerül a szerződés aláírására, hétköznaponként jelentkezne az RTL Klub műsorán, minden bizonnyal nyáron. A tervek szerint a reality-ben nem Alekosz lenne az egyetlen VV-szereplő, aki feltűnne, hiszen valamilyen szerepet kapna barátja, Olivér is, s versengő lányok közé is kerülhet Való Világos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #11
    Még egy emberke aki A kategóriás celeb lesz 1-2 évig aztán majd megy a telejósdába vagy telefonos betelefonálós dologba...amik általában reggelente mennek mikor a legtöbb ember dolgozik :)
  • BlagaSG #10
    Drága barátom, volna itt néhány dolog amibe belekötnék, persze csak ha nem bánod:
    1.: Kisköcsög? Lehet, bár azzal, hogy tök ismeretlenül fikázol sok embert, már te is bizonyítottál valamit...
    2.: Ez egy fórum, elvileg a saját álláspontját oszthatja meg az ember, bár az sg-n már megszokhattuk, hogy az a vélemény amely nem egyezik az enyémmel, az magasról le van sajnálva és az írója valószínűleg értelmi fogyatékos, evolúciós zsákutca, vagy a te esetedben "kisköcsög"...
    3.: Egyáltalán nem fáj, hogy nem egy újabb celebes műsor készül, mert a celebekről is megvan a véleményem. Bazári majom az összes akik 5 forintért is hajlandóak hülyét csinálni magukból...
    4.: Nem vagyok überigényes semmilyen téren, mert számomra csak 2 műfaj létezik: tetszik, nem tetszik és pont. Könyvből bármit elolvasok, zenéből inkább külföldit hallgatok (magyarok között is vannak jók, csak itt is kezdenek kiszorulni a normálisabb előadók mert a fiataloknak már nincs igényük rájuk) és játékból... Igyekszem kihasználni a pénzért kapott terméket, legyen elég ennyi.
    Persze tudom, ez számodra csak üres magyarázkodás, nagyjából ugyanúgy le lesz sajnálva ez a hozzászólás is.
    5.: Egy átlagember aki szórakoztató? Legyen szórakoztató. Én amennyit láttam ebből a műsorból, az alapján inkább egy okoskodó, mindent túlcifrázó ember, de kinek hogy...
    6.: Az hogy meghalt az emberiségbe vetett hitem, az erős kifejezés volt, elismerem.
    De ne én érezzem már rosszul magam azért, amiért olyan számomra (és itt a "számomra" szón van a hangsúly) szennyekkel, mint Anti Fitness Club, SP, Fluor, MM, Való Világ, Barátok Közt, Ezek megőrültek!, stb... próbálnak etetni a média minden irányából és én azt mondom, hogy akkor köszönöm, nem kérek belőle, mert találok ezer meg egy másfajta szórakoztató dolgot. Ezek a "valóságshow-k" is csak, hogy nessboth-ot idézzem: "megrendezett, összevágott f.szságok", már a Való Világ 4-ről is számos ilyen dolog derült ki, de az átlagember csak nézi tovább, mert "valóságshow"... És ne haragudj ha hülyének nézem azokat az embereket, akik már-már habzó szájjal anyázzák egymást, hogy "VV XY egy kurva, számító dög, jaj de utálom, juuuj, VV YZ de cukkeeh, imádom/szerelmem", közben hónapokkal ezelőtt még azt se tudták, hogy ezek az emberek egyáltalán a világon vannak.
    Persze az überigényesek csak irigyek meg csúnya, beszűkült emberek akik semmit nem tesznek le az asztalra, míg a fentiek húde, húde...
    Te nézd/hallgasd csak nyugodtan, szórakozz rajta jól egy fárasztó nap után, de ha már ez egy fórum, akkor ne állj neki lehordani azokat, akik rossznak találják a magyar átlagember számára készülő produkciókat.
    Elnézést a hosszúra nyúlt bejegyzésért és maradok tisztelettel: kisköcsög
  • fergusonpapa #9
    hja és akki japánba akar menni az jóhelyre megy..az ottani tvzés fogalmát nem kel bemutatni
  • fergusonpapa #8
    persze..nekm minden ismerösömnek van nete több éve és mondhatni tanyasi surmokat nem is ismerek MÉGIS mind nézi a tvt elég rendessen.

    az h valóvilág mien müsör más téma..elején érdekelt és az elején legjobban nyomorék jelzövel ilettett ember megváltoztatta nézök véleményét.ő nem lenne a show bukott lenne,és h róla legyen mégegy müsor?? hát okés,sokan munka után hazajönnek nem mindig helyszuneéőket akarnak látni hanem egykis mókát és oylat ami még nem volt mert unalmas már a feketepákó és a gávölgyi show,sőt kiszeltündét is ideje már leváltani..

    ittvan nekünk ö sokan szeretik jopófa egyedi figura,különleges mit jelent ez nekünk?? mókát,egykis felüdülést h nevethetünk marhaságain.mit jelent ez a tvnek?? pénzt.kell még több? nem.


    más meg akinek nem tetszik van 40 csatorna van miből vállogatni.

    Az meg h nem tetszik és kommentezünk megvan róla véleményem,az peddig az h nekm se tetszika rock zenne mégsem fikázom,söt sok ismerösöm azt hallgatja avgy bandája van és mégse csesztettem öket izlésük miat,ahány ember annyi szokás.

  • kalapos01 #7
    Sokaknak fáj, hogy nem egy celebes műsor készül, hanem egy átlagemberrel, aki népszerű lett azért, mert szórakoztató. Fúúújj, de bűűűn, a kisköcsögnek meghalt az emberiségbe vetett hite, a másik meg költözne, miközben van egy olyan érzésem, ha olvasnak, akkor aljadék könyveket, ha zenét hallgatnak, akkor aljadék zenéket, ha játszanak, akkor... stb. Csak valamiért a tévével kapcsolatban hirtelen überigényesek lettek. Nehogy már szórakoztatás legyen a cél.
  • Vanek úr #6
    Izé. A hasonlatod sem ül (teljesen más a két tévé, teljesen más a két műfaj - még csoda, hogy egyáltalán a hasonlatban a 'műsor' kifejezés összekötheti a kettőt), és a parasztos végkövetkeztetésed sem ül.
    A 'paraszt', mint tévéző azért lett megemlítve, mert szinte már tényleg csak azok néznek tévét, akiknek nincs számítógépük és internetük (vagyis falun élnek, és nem tudnak hozzájutni - akár pénzhiány, akár szolgáltatóhiány miatt). Akiknek van, azok leszedik a jó műsorokat/filmeket a netről (olyan sorozatokat is akár, amiket itthon nem is adnak, vagy gyorsan leszednek a képernyőről, mert itthon az nem menő), és akkor nézik meg, amikor kedvük tartja. Ezzel azt nézik meg, ami tényleg jó; nem pedig azt a szemetet, amit a tévék adnak (akármilyen címkével; hiszen ez lehet 'valóságsó', 'szappanopera', de akár 'egyházlejárató dokumentumfilm' is).
  • Kindred Blades #5
    Kezdem sajnálni, hogy nem Japánban élek.
  • nessboth #4
    Ácsi! Ácsi, ácsi! Nem akarok politizálni, meg okoskodni, de mielőtt még lenéznénk ezt a fiatalember, gondolkozzunk csak el egy kicsit. Nagy Alekosznak van 8 általánosa és okoskodik. Butának tartjuk, ízlésrombolónak. Tamás Gáspár Miklósnak szintúgy 8 általánosa van, hacsak nem harcolta ki magának az érettségit, okos embernek tartjuk, Magyar Tudományos Akadémián dolgozik, azaz néha látták ott...
    Akkor mi a f*szomról beszélünk?
    Mitől rosszabb az Alekosz szerelmi műsora, ami megrendezett összevágott faszs*g, mint a Spektrumon az ötezredik dokumentumfilm a közhelyes egyházlejárató Jézus kódrol, amiben kiderül, hogy Jézus igazából a quadrax bolygóról származik, vagy a szépen összevágott, megrendezett tigrisekről szóló dokumentumfilm, vagy a túlélés törvénye, amiben a kedves főszereplő az éjszakai fagyoskodás helyett a kényelmes szállodában alszik majd másnap műdidergéssel, előadja a kemény valóságot.
    Szóval kik a parasztok?
  • FoodLFG #3
    Már csak a pharasztok nézek tévét, azoknak pedig a szar tartalom kell. Ezt lehet eladni. Ráadásul olcsó is előállítani, csak pár ordibálós norvég kell bele meg pár félhülye szerencsétlen loser.
    Nevetséges! :D
  • BlagaSG #2
    És itt halt meg végérvényesen az emberiségbe vetett hitem...