Szekeres Viktor

Kevin Costner lett az új Superman apja

Kevin Costner és Diane Lane fogják alakítani Clark Kent, illetve Superman szüleit a 2012-re vagy 2013-ra tervezett Superman rebootban. Arról egyelőre még nincs hivatalos hír, hogy ki lesz a szuperhős nemezise.

A Warner Bros. Pictures hivatalosan is megerősítette, hogy Kevin Costner fogja alakítani Jonathan Kentet a Zack Snyder (Holtak hajnala, 300, Álomháború) által rendezendő, egyelőre hivatalos címmel még nem rendelkező Superman-mozifilmben. Míg Costner Clark Kent nevelőapjaként lesz látható, feleségét, Martha Kentet Diane Lant játssza majd. A szuperhős bőrébe, mint arról már korábban beszámoltunk, Henry Cavill fog bújni.

Kevin Costnerre ráférne némi siker, hiszen az egykori nagy sztárnak, aki a 90-es évek elején zsinórban szállította a 100 milliós alkotásokat, immáron 15 éve nem volt Amerikában 60 millió dollárosnál nagyobb bevételt produkáló mozifilmje. Ennek többek között az is az oka, hogy az elmúlt években kerülték őt a moziban is megjelenő produkciók, itthon legutóbb a 2007-es Mr. Brooksban láthattuk őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #7
    Batker! Kezdődik előröl, mit tudom én hány évad Smallville és Lana utáni nyálcsorgás után, megint kölök lesz az istenadta, talán megint jelentkezik riporternek a Planetbe, és talán megint beleszeret Loisba. Láttam az első filmben, a Dean Caines sorozatban, az animációsban, végül a Smallvilleban. Nem biztos, hogy megint át akarom élni :S Bááár, Costner jól hangzik... Pislákol a remény halovány lángja.
  • Aramir #6
    Inkább Jóker szerepe illene hozzá így ránézésre :D
  • KillerBlue #5
    "Reméljük nem egy/az ászton kicser gyerek fogja játszani Supermant" -> Ez most valami vicc vagy nem tudsz olvasni?
  • Narxis #4
    Szerinted ő nem a Superman filmekre teremtetett?

  • tatish #3
    Hát ez egyre érdekesebb, mármint most ez nem lehúzás.
    Reméljük nem egy/az ászton kicser gyerek fogja játszani Supermant, mert akkor hatalmas buktát borítékolhatunk...
    Kevin 'bá remélem majd belefog szólni a pusztítós jelenetekbe, úgy is olyan jól mentek neki a posztapokaliptikus filmek , a Waterworld-ot sem értem miért húzták le ...meg a Kábelbarátot is ;)
  • curse #2
    fura, hogy egy 5* milfet raknak be a josagos felnagymamakoru kent-anyuka szerepere 0.o
  • xido #1
    Úristen,Diane Lane már abban a korban van,hogy anyja lehet a 30 körüli Clark-nak?:)..Pedig még mindig csinos csaj:)
    Viszont akkor nem fog apu meghalni korán...kizárt,hogy egy fiatalkori intro miatt hívnák be a film első 20 percére,míg C.K.felfedezi magát és az Erődöt..