Szekeres Viktor

Lelépett a Wolverine 2 kijelölt rendezője

Darren Aronofsky lemondott a Wolverine (Farkas, Rozsomák) második részének rendezéséről, így a Foxnak nem maradt sok ideje, hogy helyettest találjon a film karmesteri pozíciójába.

Darren Aronofsky és a Twentieth Century Fox ma közleményben tudatták a sajtóval, hogy a rendező a továbbiakban nem dolgozik a Wolverine-mozifilm folytatásán. A Fekete hattyú és a Rekviem egy álomért rendezője azzal indokolta távozását a produkciótól, hogy mostanra vált biztossá, hogy a Wolverine 2 megrendezéséhez majd egy évet kellene Amerikán kívül töltenie, s nem akar ilyen sokat távol lenni a családjától.

Közleményének folytatásában Aronofsky sajnálatát fejezte ki az iránt, hogy nem dolgozhat ismét együtt barátjával, Hugh Jackmannal, valamint, hogy nem filmesítheti meg a valóban remekül sikerült forgatókönyvet. A 20th Century Fox stúdió hivatalos álláspontja szerint sajnálja, de természetesen megérti a rendező távozását, s a továbbiakban is tervezi az együttműködést vele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nikics97 #3
    dóóó
    pedig már úgy vártam hogy ő rendezi majd...
  • zsirol #2
    Hát ennek most nagyon nem örülök! Annyira megmozgatta az én fantáziámat is, hogy ez a zseniális rendező, mit tud művelni egy pop-corn témával :(

    Kíváncsi vagyok melyik rendező áll be a helyére. Ha Aronofsky azt mondja, hogy a forgatókönyv kiváló én azért még bizakodok...
  • zorrobomber #1
    b@zz, pedig kíváncsi lettem volna rá mit hoz ki a témából