Szekeres Viktor

Végleg elszállt a The Event című scifisorozat

Ősszel kifejezetten biztatóan indult útjának a The Event című scifi az NBC csatornán, azonban ilyen-olyan okok miatt a 13. részre a kezdeti nézők majd 70%-a elillant, s csak a legkitartóbbak maradtak.

Három hónapos szünetet követően múlt héten tért vissza a The Event című scifisorozat az NBC csatornára, s úgy tűnik, hogy ezúttal a szünet nem a várakozást növelte a rajongókban, hanem inkább elfeledtette velük a sorozatot. Mi másnak lehet ugyanis köszönhető az, hogy az új epizódokat olyan kevesen látták, mint eddig még soha?


A múlt heti 2 órás visszatérés 5,2 millióan voltak kíváncsiak, azonban még a szünetet türelmesen kivárók körében sem volt száz százalékos a tetszési index, ugyanis a tegnapi nézettség már csak 4,2 milliós volt, azaz majdnem egymillióan döntöttek úgy, hogy nem éri meg részt venni a The Event nyilvános vergődésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ALDO #9
    Tényleg nem egy nagybetűs sc-fi, de azért nem rossz annyira. Igaz vannak benne nagy baromságok, de az egy rész/hét adag pont megfelelő. Nem vagyok egy nagy Event fanatikus, de engem személy szerint érdekel, hogy vajon mit hoznak ki az évad végére. Bár gondolom a rohamosan csökkenő nézettség miatt nem lesz 2. évad és megint kapunk egy lezáratlan finálét, mint tavaly a Falsh Forwardnál, pedig az ily milyen szépen indult és 10 milliós nézettségről sikerült 4 millióra apadni.
  • Kelta #8
    én asszem 2 rész után síkitva menekültem, akkora ostobaságok halmaza volt benne..szánalmas gyenge..
  • Yutani #7
    Én sajnálom, hogy nem bírják a nézők, mert nekem tetszett. Bár én a Hősöket is szerettem, és azt is befejezték. Na, hát rossz az ízlésem, ennyi.
  • Tinman #6
    Felejtős sorozat.

    Még, hogy a Lost "utódja"...pfff.
  • Ender Wiggin #5
    Ne haragudj, de a Firefly sem volt nagybetűs sci-fi, inkább dráma és komédia elegye, amit furcsa díszletekkel és kosztümökkel forgattak. A dialógok és a karaktereket megszemélyesítő színészek vették meg kilóra a nézőt, nem a látvány.
    Csillagközi szökevények? 2-5 éveseknek, mint a Lego Duplo...
  • tatish #4
    Még nem hallottam erről a sorozatról, de a bemutató alapján 2% scifi 18% akció a többi duma és "dráma", pont azon bukik meg mint a Flashforward.
    Nem akarok megsérteni senkit de nekem egy scifi ott kezdődik hogy FireFly, Csillagközi szökevények, S.T. Enterprise/ Voyager (persze ezekben is van dráma meg duma de azért van benne jócskán scifis elem)
    Remélem azért valamelyik magyar csatornán is felbukkan, belenézek és pozitív csalódás ér :)
  • kissssss #3
    ezek kik? valamilyen állatok? esetleg majmok? egy állatkertben? ahol több majom is van?
  • akyyy #2
    Béci meg Alekosz
  • grebber #1
    Betegek az ottaniak nem tudják mi a jó!