Szekeres Viktor

Tovább késik a várva várt időutazós scifisorozat

Még tavasszal sem láthatják a scifi rajongói a Terra Novát, hiszen a várva várt sorozat premierjét ismét elhalasztotta a Fox, így jelen állás szerint szeptemberben kerülhet képernyőre az első rész.

Eredetileg úgy volt, hogy ősszel kezdődik a Terra Nova című scifisorozat az amerikai Fox csatornán, mely annyira bízott a projektben, melyhez Steven Spielberg is csatlakozott producerként, hogy még a pilot elkészítését sem várta meg, azonnal berendeltek belőle 13 epizódot. Ezután a Terra Nova premierjét előbb 2011. elejére, majd pedig május 23-ra tűzték ki - utóbbi már úgy történt meg, hogy előre jelezték, a folytatás csak ősszel kerülne képernyőre. Nos, ezt a májusi időpontot is el lehet felejteni, hiszen a Fox bejelentette, hogy a Terra Nova csak ősszel fog debütálni az amerikai tévében.


A csatorna a hivatalos indoklás szerint azért döntött a bemutató további halasztása mellett, hogy a vizuális effektek mágusainak több ideje legyen tökéletesíteni a pilotként funkcionáló első 84 perc trükkjeit. Trükkökre pedig minden bizonnyal szükség lesz, hiszen a Terra Nova története a jövőben fog kezdődni, hogy egy kis csapat több millió évvel visszautazzon a múltba, abba a korba, amikor még éltek a dinoszauruszok. Az időutazás célja természetesen a világ megmentése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atkamon #2
    Nem értem, miért kellett ilyen hamar bejelenteni... Persze, dolgozzanak rajta sokat, de akkor ne húzzák már az agyunkat...
  • JackSparrow88 #1
    Na szép, alig van olyan sorozat ami érdekel és akkor még azt is halasztják :/