Szekeres Viktor

Jól sikerült a Karantén 2 előzetese

A Karantén bár a [rec] feldolgozása volt, de a folytatásban már eredeti történettel áll elő, nem a spanyol második rész történetét veszi át. Az első előzetes alapján nem tűnik rossznak a DVD-n megjelenő Karantén 2.

Bár csak bootleg formában, mégis felkerült a netre a Karantén második részének, a Quarantine 2: Terminal című horrornak az első előzetese. A spanyol [rec] című filmet feldolgozó 12 millió dollárba kerülő Karantén 2008. októberében került bemutatásra a mozikban, s Amerikában 32, a világ többi részén pedig csak 10 millió bevételt ért el.


Úgy tűnik azonban, hogy ennyi is elegendőnek bizonyult egy DVD-s folytatás elkészítésére, melynek története természetesen már el fog térni a spanyol sorozat második részétől, saját mitológiát fog kialakítani. Az egyelőre még nem tudni, hogy mikorra tűzték ki a megjelenést, az azonban az előzetesből is kiderül, hogy az első részt követő időben játszódó sztoriban ezúttal egy repülőn üti fel a fejét a titokzatos kórság. Landolás után természetesen a gépen utazó utasokat karanténba helyezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotyoka #1
    Egy undorító, szar, fos hugy, szánalmas, gyökereknek való REC "remake"... Vagyis még ennek sem lehet nevezni