Szekeres Viktor

Az első kép az Avatár - Aang legendája folytatásából

Novemberben kezdődik el Amerikában az új Avatar animációs sorozat The Legend of Korra címmel, melyből már az első hivatalos fénykép is napvilágra került. Az új széria 70 ávvek az Aang legendája után fog játszódni.

A The Wall Street Journal Speakeasy blogja jelentette meg először a The Last Airbender: Legend of Korra címmel készülő animációs sorozat első fotóját, mely novemberben fog bemutatkozni a Nick gyerekcsatornán. Az új szériát az eredeti Avatár - Aang legendája (Avatar: The Last Airbender) készítői, Michael DiMartino és Bryan Konietzko fogják írni.


A The Legend of Korra az első hírek szerint 70 évvel fog az Avatar eseményei után játszódni és egy meglehetősen szenvedélyes, lázadó és rettenthetetlen avatárról, Korráról fog szólni, aki miután három elemet már meghódított, a negyediket, a levegőt is szeretné uralma alá vonni. Az Avatár animációs sorozat egyébként tavaly nyáron egy mozifilmes feldolgozást is kapott, mely Az utolsó léghajlító címmel aratott sikert a hazai és külföldi mozikban, összesen 319 millió dollárt termelve a gyártóknak, forgalmazóknak és moziknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #6
    Az a másik, a filmadaptáció, nem arról beszélünk, hanem az eredeti animációs sorozatról.
  • opeca #5
    Nem volt rossz, korrekt iparosmunka, bár a rutinos japánoknak a közelébe sem ér. De nem baj, kell a változatosság, főleg, hogy sikerült egészen jól megoldaniuk. Bár én a végét kifejezetten elnagyoltnak találtam, attól függetlenül kellemes hétvégi kikapcsolódás.

    Viszont annyira nem tartom jónak,hogy folytatás készüljön belőle, mindazok ellenére és tényleg sokan szerették és le a kalapom a készítők előtt mert manapság ilyenre vállalkozni Japánon kívül elég merész feladat.
  • Nailyenugysincs #4
    Én meg már azt hittem hogy Cameron féle avatár lesz
  • Laza #3
    Pedig kva jó volt !!!
  • CybeRick #2
    Olyan sikere volt, hogy tarolt az Arany málna díjkiosztón
  • xido #1
    háááát...én olyan nagy sikerről nem hallottam,főleg dvd piacon,főleg rajongóktól..