Szekeres Viktor

Az első infók a Vasember 3 sztorijáról

Sokkal inkább valóságosabb lesz a Vasember 3, s kevésbé képregényesebb, de persze nem fogja elveszíteni eddigi identitását. A forgatókönyvet író és a filmet rendező Shane Black Tom Clancy történeteihez hasonlította.

A napokban vált biztossá, hogy a Vasember harmadik részét az a Shane Black írhatja és rendezheti, aki olyan nagydumás filmek forgatókönyvét írta annak idején, mint a Halálos fegyver vagy Az utolsó cserkész, s rendezőként olyan remekművet készített, mint a Kiss Kiss Bang Bang Robert Downey Jr.-ral a főszerepben. Black nemrég pedig részt vett az omahai filmfesztiválon, ahol pár infót megosztott a közönséggel készülő filmjével kapcsolatban.

A távozó és saját terveket dédelgető Jon Favreau utódja elmondta, hogy ezen a héten találkozik Robert Downey Jr.-ral, akinek beleszólása lesz a szkriptbe, s azt is közölte, hogy mivel a Marvelnél sokan nem voltak elégedettek a második résszel, ezért a folytatás Tony Starkra fog koncentrálni, nem terveznek (sok) másik hőst behozni a Marvel univerzumból. A rendező a sztorival kapcsolatban a következő végszót fogalmazta meg: "A Vasember 3 nem egy újabb "két pasi talpig bádogban egymást püföli" film lesz, hanem inkább fog hasonlítani egy Tom Clancy-thrillerre, melyben Vasember valóságos, evilágbeli gonosztevők ellen veszi fel a kesztyűt.

A Vasember 3-at 2013. május harmadikán fogják bemutatni Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CyrSyS #8
    Üdvözlök mindenkit!

    Én is várom. Bár nekem elsőre úgy tűnik nem lesz nehéz győznie a hús-vér emberek ellen.
  • RoyalPredator #7
    Engem special a vasember technológiája fogott meg, ill Stark karaktere.
    Örülnék, ha fókuszálnának az öltözetre is. Mindigis tetszett, amikor elkezdenek valami öltözetet elemezni, mint Predatornál, stb. Meg imádom, amikor új fejlesztésű prototipust tesztelnek, állítgatják, finomhangolják.

    Szóval ezeket szeretném látni részben.
  • tomboy013 #6
    Én csak örülök neki ha egy kicsit történet orientált lesz a vasember is. Elvégre nem azok az emlékezetes filmek amiket telepakolnak speciális effektekkel, hanem azok amelyeknek a története érdekes és csavaros. Az ilyen filmeket vesszük elő még 10 év is után nem az olyanokat mint a Vasember 1-2 amik nem voltak rosszak de nem is voltak azok a hűde jó filmek. Úgyhogy nekem ez jó hír :)
  • Stefling #5
    Remélem nem, mert hülyét kapok. xD Oké legyen valóságos, de ne az legyen, hogy nem lesznek látványos jelenetek vagy sok ruha nélküli jelenet, mert akkor viszont pocsék lesz az egész.
  • tatish #4
    ugye nem nyáladzós drámás izét csinálnak belőle ? -_-'
  • Zocsi #3
    Ebből még bármi lehet...
  • Nailyenugysincs #2
    Ne is legyen még lezárás.
  • Loverman #1
    akkor ez most nem lezárás lesz? gondolom, mert nem úgy hangzik... de azért örültem volna ha ugyanaz írja mint az első 2 részt