Szekeres Viktor

Itt az év legperverzebb szuperhős filmjének előzetese

Van, aki szerint még nem volt perverzebb szuperhős film a mozikban, mások egyszerűen csak viccesnek találják majd a Supert az első előzetese alapján. Az azonban biztos, hogy egy emlékezetes hőssel gyarapodhatunk.

Megérkezett James Gunn új szuperhősös komédiájának, a Supernek az első előzetese. A Supert a trailerben idézett egyik orgánum nemes egyszerűséggel a legperverzebb szuperhős filmként emlegeti. Amint az az előzetesből is kitűnik, a film mondhatni parodisztikusan kísérli meg tárgyalni a szuperhős létet. (Összehasonlítási alapnak nagyszerű lesz az elmúlt évek két hasonló témájú, botcsinálta hősös filmje, a Ha/Ver, illetve a Defendor.)


James Gunnak a Slither - Féltél már nevetve? után a Super lesz a második mozifilmje, melyben olyan jól csengő nevekkel találkozhatunk, mint a főszereplő Rainn Wilson, vagy Kevin Bacon, Ellen Page és Liv Tyler. A Super premierjére Amerikában (egész pontosan New Yorkban és Los Angelesben) április elsején kerül sor. Nálunk valószínűleg el fogja kerülni a mozikat és csak DVD-n jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #9
    Remélem azért az előzetesben minden poént nem lőttek el, nekem bejött. Amúgy a Defendorra emlékeztet, csak annak a végét túl nyálasra csinálták.
  • Laza #8
    Már most kezd unalmas lenni, hogy a különleges képességekkel megáldott hősök után most tömeggyártásban nyomják a bénábbnál bénább 'hősök' megfilmesítését.
    Személy szerint nekem bőven elég volt a Kick/Ass, nem kívánok többet megnézni a témában. Na, még a Hancock is majdnem ugyanez a kategória, jóval beelőzve ezeket, bár ott volt képesség is.
  • Ender Wiggin #7
    Már a Kick/Ass is ultraszar volt. Ez valamivel aranyosabb, de a szuperhős paródiákból - és esetleg szuperhős wannabe-kből - is láttunk már eleget. Eredeti történetre már nem futja...
  • nessboth #6
    Szerintem meg nem egy idióta fingós filmmel van dolgunk, mert amit láttam az eddig nem volt perverz, hanem egy lúzer pali, aki a csajának akar bizonyítani, poénok szerintem a jó ízlés határán belül vannak, és a főszereplő iróniával felpumpált karaktere még vicces mozit is produkálhat.
    Mondom ezt úgy, hogy csak a trailer-t láttam
  • winnie #5
    "Szégyen, hogy ilyen film egyáltalán megszülethetett - már látom is az 5 pontos értékelést az IMDB-n."

    egy ilyen film eléggé ínyenc közönségnek készül, nem lesz 5-ös az imdb-n. ilyesmi az átlagot nem érdekli, csak a rajongókat.

    "Ezekkel a szinészekkel akár egy jó filmet is lehetne csinálni - de már nekik is csak a pénz számít (?)."

    még jó, hogy mindenkinek a pénz számít, lehet, hogy neked is, de hogy ennél a filmnél hogy jön a képbe? a super keveseket fog érdekelni, bevételre alig számíthat, a papírforma szerint csak pár moziban fogják vetíteni.
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Egészen másként gondolkoznak ott.
    Nekik ez a bűnözők ellen viccesen-bénán harcoló "képregény hős" tetszeni fog.
  • Parker71 #3
    Persze az én véleményem nem számít és lehet, hogy az ízléstelen amerikai hamburgerzabálóknak ez a film vicces.
  • Parker71 #2
    Szégyen, hogy ilyen film egyáltalán megszülethetett - már látom is az 5 pontos értékelést az IMDB-n.
    Ezekkel a szinészekkel akár egy jó filmet is lehetne csinálni - de már nekik is csak a pénz számít (?).
    Legalább Liv Tylerben lehetne annyi tartás, hogy nem adja a nevét fos filmekhez...
  • Szefmester #1
    Szívesen megnéztem volna, de ettől a színésztől még értékelhető alkotást nem láttam... :( kár a filmért.