Szekeres Viktor

X-Men: First Class: Saját plakáton Magneto és X Prof

Itthon is felbukkanhatnak az új X-Men-plakátok, melyek egy-egy karaktert ábrázolnak, sejtetve azok végzetét. Az Amerikában júniusban bemutatandó X-Men: First Class hazai premierdátuma még nem ismert.

Két nemzetközi X-Men: First Class karakterplakát került fel a netre a Filmz-nek köszönhetően, s kik mások lennének ezeken a reklámanyagokon, mint Erik Lenhserr (Magneto) és Charles Xavier (X Professzor), illetve az őket alakító színészek, Michael Fassbender és James McAvoy. A képeken a 60-as években játszódó filmbéli énjüket látni, illetve a tükröződésben jövőbeni végzetük sziluettje rajzolódik ki.

Klikk ide! Klikk ide!

A Matthew Vaughn által rendezett új X-Men-mozifilm június harmadikán mutatkozik be Amerikában, nálunk azonban még továbbra sem ismeretes, hogy az Intercom mikor fogja bemutatni a képregény-adaptációt. Azt már korábban megírtuk, hogy az említett fő-főszereplők mellett a filmben még fontos szerepben fel fog bukkanni Rose Byrne, January Jones, Kevin Bacon, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence és Oliver Platt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Tetszik a kétféle színvilág,meg a tócsában a tükörképek:)