Szekeres Viktor

Itt az Area 51-ről szóló scifi előzetese

Az amerikai scifi-csatorna igazi sikergyanús filmmel zárja a februárt. A sajátgyártású 51 ugyanis a titokzatos Area 51 területére kalauzolja a nézőket, valamit a történet szerint pár újságírót, amikoris elszabadul a pokol.

Az amerikai scifi-csatorna, a Syfy korábban az olyan sorozatokról volt híres, mint a Battlestar Galactica vagy a Stargate, azonban az utóbbi időszakban a legnézettebb sorozatai a szellemvadász valóságshow-k, valamint a pankrációs műsorok, de még ezek népszerűsége is eltörpül a sajátgyártású tévéfilmeké mellett.


A különböző szörny- és rémfilmeket felvonultató szombat esti sávban a mai napon mutatja be a csatorna az 51 című scifi-horrort, melyet az After Dark Filmsszel együtt készítettek el koprodukcióban. A rendezés a Pusztító járvány készítőjét, Jason Conneryt dicséri, a történetet a kameratechnikusként ismert Ken Yakkel jegyzi, a főbb szerepekben pedig Rachel Miner, Jason London és Bruce Boxleitner látható.

Mint az az előzetesből is kiderül, az 51 az Area 51-ről szól, ahova pár újságírót visznek be az amerikai közvélemény nyomásának hatására, hogy megmutassák neki, hogy szó sincs arról, hogy földönkívüli lényeket rejtegetnének a bázison

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • predid #10
    Megnéztem tegnap, pocsék...
    komoly színészi alakításokról nem beszélhetünk, a sztori gyenge és nem is új, az effektek elmaradnak még az első Alien filmtől is, ez elég nagy teljesítmény ha figyelembe vesszük azt a 25 évet, és a fejlődést ami azóta végbement ilyen téren. Még csak félelmetes sem volt, hiába a sok művér és itt ott heverő emberi végtagok. Semmilyen tekintetben nem tudok jót írni róla, próbálkoztak egy két mellékszállal de azok is csak tölteléknek voltak jók ebben a formában.

    Alfa Of NS - jól ítélted meg, Zs kategóriás.
  • tatish #9
    A bemutató szerint kb arról fog szólni a film, hogy igazából nincs is földönkívüli az 51. körzetben, na de mégis , ami pont akkor tök véletlenül kiszabadul mikor odaér a csinosnak mondott főszereplőcsaj, aztán rohangásznak a sötét bunkerben és lövöldözik a nagy semmit :)
    ezen is jót fogok aludni
  • Kasya #8
    A játék átvezető videói is jobb! És ott nagyobb hírességek szinkronhangjai vannak...
  • Wittgen #7
    Nem egészen, mert az Afterdark filmek között néha lehet igazi csemegéket találni.
  • immovable #6
    LOL
  • Mat666 #5
    Hát ez így nekem elég tesco gazdaságosnak tűnik.
  • Alfa Of NS #3
    ZS kategóriának néz ki.
  • fika ferenc #2
    Bravó, sikerült elkészíteni James Cameron 1986-os Aliens c. filmjének TV változatát LOL
  • grebber #1
    Hm remélem mielőbb mi is láthatjuk!