Szekeres Viktor

Megszűnik a Kész átverés!

Hiába verhetetlen majd egy évtizede a Kész átverés! az RTL Klubon, a csatorna egyelőre nem tudja folytatni a műsort, mert a kreatív csapat tagjai más produkciókon dolgoznak.

Az [origo] információi szerint megszűnik az RTL Klub egyik legrégebbi műsora, a Kész átverés! A döntés oka prózai: a műsor stábjának tagjai jelenleg más produkciókon dolgoznak, így nem tudnak az átverős műsorral foglalatoskodni - legalábbis sem tavasszal, sem ősszel.


A havonta jelentkező produkció, bár az elmúlt években komolyan elfáradt és rengeteg műsorvezetőcserén esett át, folyamatosan nyerte a csütörtök estéket, felevezető műsorával, a Gálvölgyi Show-val együtt. A Kész átverés! nagyjából az ezredforduló táján indult el, s eleinte Reviczky Gábor volt a műsorvezetője, majd Boros Lajos és Bochkor Gábor, Jáksó László, Sebestyén Balázs, Cooky, Mc Dc, s végül ősszel Benkő Dániel vette át a karmesteri pálcát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #8
    Szerintem meg a Balázs idejében voltak a legjobb átverések. Jáksó nagyon erőltetett volt. Előtte és utána is lefelé ment a színvonal.
  • Admiral #7
    A Jáksós Kész átverés volt a legjobb szerintem. Főleg az utcai jelenetek, meg amikor a liftet berendezték mindenfélének :D Kár, hogy megszűnt.
  • Garou #6
    Hat szerintem a Jakso-fele Pako szivatasok nagyon jok voltak (nyakig begipszeles, titkosugynok-kikepzes, kinvallatas tarkolovessel), volt benne nehany nagyon gonosz poen. De az mar regen volt.
  • ADAMEX9 #5
    "Egyébként én érzem csak úgy, hogy ha olvasom a neveket, akkor annak van egy fajta lejtése?"
    Ugyanezt éreztem én is!
  • xido #4
    Nahát..talán nem azért,mert Rubin Kristóf most a fél éves nonstop átverését forgatja már 3.hónapja és nincs ideje a másikra?:)
  • kalapos01 #3
    Szerinted ki ígérte neki? Maximum pár bulvárújságíró, aki el akarja adni a lapját.
  • bippo #2
    VV Olivérnek pont akkor ígérik oda, amikor megszűnik? Vicces.
  • miszterjoe #1
    Hurrá. Nem is, baj hogy megszűnik. Amikor a TV-t kapcsolgatva éppen erre a műsorra vetődtem állandóan a Pákót szivatták, ugyan abban a szituációban.
    Egyébként én érzem csak úgy, hogy ha olvasom a neveket, akkor annak van egy fajta lejtése?